Son dakika: TOGG ön siparişi kaç adet, nasıl verilir? Kredi veren bankalar hangileri?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: TOGG ön siparişi kaç adet, nasıl verilir? Kredi veren bankalar hangileri?

Son dakika haberi: TOGG tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve ön sipariş detaylarına yer verildi. İşte ön sipariş.

Taşıt 16 Mart 2023 11:58 0
Son dakika: TOGG ön siparişi kaç adet, nasıl verilir? Kredi veren bankalar hangileri?

TOGG siparişi nasıl verilir? Kredi veren bankalar hangileri?

TOGG ön siparişleri bugün başladı. Başlayan siparişler kısa sürede rekor seivyelere kadar çıkarken vatandaşlar, nasıl sipariş vereceklerini araştırmaya başladı. 27 Mart tarihine kadar ön sipariş için başvuru yapabilecek vatandaşlar, TOGG resmi sayfası üzerinden ya da Trumore adlı mobil uygulama üzerinden sipariş verebilecek. 

Ön sipariş başvurusu yapmak için 60 bin lira yatırmanız gerekmektedir. Tru.ID oluşturanlar, nakit ya da kredi kartı üzerinden cüzdana aktardıkları 60 bin liralın ön ödemeyi yapabilir ve çekilişe katılabilir. Çekilişe katılacaklar arasından belirlenecekler, yerli arabayı alabilecek.

TOGG FİYATI NE KADAR?

TOGG fiyatı şu şekilde:

V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL
V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL
V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL

İlk olarak TOGG sayfası üzerinden ya da Trumore uygulamasını indirerekı Akıllı Cihaz Konfigüratörü kısmına girerek cihazın donanım özelliklerini teknik verilerini ve model fiyatlarını inceleyebilir.

Daha sonra istediğiniz versiyonun tasarımını, renklerini inceleyebilir ve hangi renk olacağına bu sistem üzerinden karar verebileceksiniz.

Arabanın rengini belirleyen kullanıcılar, sonraki adımda T10X'in jant seçeneklerine bakarak aracın hangi janta sahip olmasını seçebileceksiniz.

Daha sonra aracın fotoğrafını yakınlaştırarak daha yakından öğrenebileceksiniz. Daha sonra dilediğiniz opsiyonel donanımları da ekleyip lansmana özel avantajlı donanım paketlerinin detaylarına göz atabileceksiniz.

Görünüm ve diğer detayları tamamladıktan sonra özet sayfası karşınıza çıkacak. Burada detayları inceleyerek son kontrolleri yapabileceksiniz.

Bunun üzerinden ön sipariş sözleşmesini inceleyerek onaylayanlar ödeme aşamasına geçecek. Eğer daha önceden kurulu bir Trumore e Cüzdanı varsa ve 60 bin lira bakiye yüklemişse ön ödemeyi tamamlayarak çekilişe katılma hakkı kazanacak ya da Trumore üzerinden Trumore e Cüzdanını oluşturup 60 bin lira bakiye yükledikten sonra ön ödemeyi tamamlayarak çekilişe katılma hakkı elde edecek.

ÇEKİLİŞ NE ZAMAN?

TOGG çekilişi 28 Mart 2023 tarihinde noter huzurunda yapılacak. Kura çekimi başladığında, canlı yayın açıldığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

KREDİ VEREN BANKALAR

Kamu ve özel bankalar henüz TOGG ile ilgili kredi açıklaması yapmadı. 28 Mart tarihinden sonra açıklamanın gelmesi bekleniyor. Kura çekimi tarihleri belli olduğunda haberdar olmak için uygulamamızı yukarıdaki linklerden indirin.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç