Son dakika: TOGG fiyat listesi açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: TOGG fiyat listesi açıklandı

Son dakika haberi: TOGG'un fiyat listesi sonunda belli oldu. İşte yerli otomobilin fiyatı.

Fiyat Listesi 14 Mart 2023 16:22 19
Son dakika: TOGG fiyat listesi açıklandı

Son dakika: TOGG fiyat listesi belli oldu.

TOGG'dan yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Togg'dan  yapılan açıklamada "16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak." denildi.

Standart menzilli model: 953.000 TL
Uzun menzilli model: 1.215.000 TL

Togg'dan  yapılan açıklamada ön siparişe katılmak için togg.com.tr'ye girilmesi ve Trumore'un indirilmesi tavsiye edildi.

Togg'dan modeli, satış tarihi ve fiyatı açıklanan araca ilişkin şu bilgilendirme yapıldı:

"Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazının satış fiyatını, model ismini ve teknik özelliklerini açıkladı. Togg, ‘T10X’ adını verdiği, kullanıcıyı merkeze koyan, akıllı yaşam çözümleriyle sürekli internetin içinde olan, uzaktan güncellenebilen akıllı cihazını, iki farklı donanım seviyesi ve iki batarya seçeneğiyle ön siparişe sunuyor. 16-27 Mart tarihleri arasında Trumore dijital platformu ve www.togg.com.tr Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg, 2022 yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda seri üretim bandından indirdiği T10X’i kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Planları doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Togg, Mart sonundan itibaren kullanıcılarla buluşacak ilk akıllı cihazının fiyatını, model ismini, teknik ve donanım özelliklerini açıkladı.

Sizce fiyatı uygun mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (19)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
aracı kullanmak lazim
Ziyaretçi 12 Ay Önce
süper
Ziyaretçi 12 Ay Önce
garibanlar nasil alacak asgari ucretle calsianlar nasil alacak zenginler alsin binsin bu arabaya onlarin daha cok ihtiyaci var garibanlar yuruyerekte gider z3nginler islerine guclerine gec kalmasin garibanlar lafta duysa olur sozde
Ziyaretçi 12 Ay Önce
30 yıllık devlete olan hizmetim sonucu aldığım emekli ikramiyesi ile kendi ülkemin ürettiği aracı bile alamıyorum. yazık
Ziyaretçi 12 Ay Önce
pahalı arkadaş bu paraya avrupada harika araçlar var