Son Dakika: TikTok'un Kapatılıp Kapatılmayacağı Belli Oldu (Kapanacak mı?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: TikTok'un Kapatılıp Kapatılmayacağı Belli Oldu (Kapanacak mı?)

TikTok'un kapatılmasını isteyen binlerce kişi sosyal medya üzerinden bu konuda paylaşım yapıp kampanya düzenliyor. Peki TikTok kapatılacak mı?

Bilim ve Teknoloji 11 Haz 2022 00:02 126
Son Dakika: TikTok'un Kapatılıp Kapatılmayacağı Belli Oldu (Kapanacak mı?)

Son Dakika: TikTok kapanacak mı?

Son günlerde TikTok'un kapanması için art arda kampanyalar başlatıldı. İnstagram üzerinde ve diğer birçok platform üzerinde TikTok adlı sosyal medya mecraasının kapanması için birçok tepki dile getirildi.

MÜKREMİN OLAYI SOSYAL MEDYAYI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Mükremin Gezgin isimli kişinin hamile olduğunu söylemeis ve mizansen yaparak bir hastanede çektiği doğum görüntüleri büyük tepki çekerken bu olay sonrası TikTok'un kapatılması gündeme geldi. Sosyal medya üzerinde olaya tepki gösteren kullanıcılar, sosyal medya uygulamasının Türkiye'de erişime kapatılmasını istedi.

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLÜYORDU

Tekirdağ'da bugün meydana gelen olayda 13 yaşındaki bir çocuk, dedesinin silahı ile TikTok videosu çekmek istedi. Boş bir binanın önüne gelen çocuk, burada silahla video çekmeye başladı. Boş sandığı silahın ateş alması sonucu çocuk vuruldu. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası çocuk hastaneye kaldırıldı. 

TİKTOK KAPATILACAK MI?

TikTok'un kapatılması, erişim sınırlaması gelmesi gibi bir konu şu anda hükümetin gündeminde yok. TikTok Türkiye'de temsilcilik atama kararı da almış durumda. Bu nedenle kapatma gibi bir durum gündemde yok. Sizce kapatılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

"Bu konuda sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde:

Hmmm Tiktok kapatılsın diye tag açılmış. Yüzde bin beş yüz kere yüz katılıyorum

Hiç kusura bakmayın İnstagram hikayenize tiktok kapatılsın storysi atmakla tiktok kapatılmıyor. Önce bir şeyleri düzeltmeye kendi evinden başlayacaksın. Sileceksin telefonundan tiktoku. Rahat dursun diye de Çocuğunun eline vermeyeceksin telefonu. Damlaya damlaya göl olur.

tiktoğu en çok kullanan 5 arkadaşım da tiktok kapatılsın diye paylaşmış instagramda

Tiktok kapatılsın diyen bir çok kişinin tiktok hesabı olması peki

Tiktok kapatılsın diyenlerin %80 i tik tok kullanıyor

Arkimin ablasının oğlu mükremin olayından sonra anne artık ben de doğurabilcek miyim sorusu sorduğu için her yerde tiktok kapatılsın tagiyle paylaşım yapıyo.

Güzel  bir gelecek için  lütfen  tiktok kapatılsın

yaklaşık iki yıldır TikTok kapatılsın diyenlerdenim, şimdi bakıyorum TikTok kapatılsın diye çağrılar yapılıyor. İllaki bir facia olduktan sonra mı  önlem alınmalı."

PARA KAZANAN ÇOK

TikTok adlı programın çok tutmasının en büyük nedenlerinden biri, içerik üreticilerine izlenme başıan para vermesidir. Takipçi ve izlenme sayısına göre TikTok içerik üreticileri para kazanıyor. 100.000 takipçili bir Tiktoker aylık 200 - 1000 dolar arası kazanabiliyor.

Yorumlar (126)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Sorun sosyal medyada değil insanlarda çok güzel kullanan bir sürü insanda var bugün kapatılsın diyen insanların çoğu tiktok kullanıyor veya geçmişte kullanmıştır kapatarak ve yasaklayarak hiçbir sorun çözülmez
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Bence kapatılsın milletin yuvası yıkıldı niye hala bu uygulama var durması bile hata hemde acilen artık birinin dur demesi gerekiyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
TİKTOK ACİLEN KAPATILSIN!!!KESİNLİKLE BU UYGULAMAYI İSTEMİYORUZ!!!
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu lanet uygulamayı istemiyoruz kapatılsın hemde hemen
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sosyal medyada bir kişi demişki "İnstagram hikayenizde tiktok kapatılsın demek ile kapatılmıyor ve diyenlerin %80'i tiktok hesabına sahip telefonundan tiktok u silmelisin" diyor. Ama tiktok kapatılsın diyen kişilerin tiktok hesabı olamaz yoksa neden tiktok kapansın desinler ve tiktok un kapatılması gerçekten gerekli