Son dakika: THY 1000 kabin memuru ve işçi alımı başvuru açıklaması geldi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: THY 1000 kabin memuru ve işçi alımı başvuru açıklaması geldi 2023

Son dakika haberi: THY 1000 personel alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Personel alımı başvurusu başlıyor.

İş İlanları 20 Şubat 2023 09:54 4
Son dakika: THY 1000 kabin memuru ve işçi alımı başvuru açıklaması geldi 2023

THY 1000 kabin memuru ve işçi alımı başvuru açıklaması.

Türk Hava Yolları tarafından geçen gün önemli bir açıklama yapıldı ve depremzedeler arasından 1000 personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Yayınlanan personel alımı açıklamasından sonra en merak edilen konu ilanın ne zaman geleceği konusu oldu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımının detaylarına yer verdik.

THY'NİN AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat geçen hafta yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki vatandaşlar arasından, her aileden 1 kişi olmak üzere toplamda 1000 personel alımı yapılacağını söyledi. Bolat yaptığı açıklamada, "Deprem bölgesinde afetten etkilenen 1000 aileden birer kişiye Türk Hava Yolları ve iştirak şirketlerinde iş imkanı sunacağız" dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Her yıl ihtiyacımıza binaen istihdam ettiğimiz çalışma arkadaşlarımızı, bu bölgelerden başvuran vatandaşlarımıza öncelik vererek istihdam edeceğiz. Kabin memurluğuna alacağımız arkadaşlarımıza da 3 ay İngilizce eğitimini ücretsiz vererek, pozitif ayrımcılık yapacağız. Bunun gibi detayları olgunlaştırarak kısa zamanda resmi olarak ilan edeceğiz. O zamana kadar sabırla beklemenizi rica ediyorum. Yaklaşan turizm sezonunda Hizmet İhracatçıları Birliklerine üye tüm ilgili sektörlere de öncülük edeceğimize ve onların da bu taşın altına ellerini koyacaklarına inanıyorum. Bu sene üstün gayretleriyle 85 milyar dolar hizmet ihracatına imza atan arkadaşlarımdan her birinin de bu seferberlikte 'ben de varım' diyeceğine inanıyor ve istihdam projelerini bekliyorum"

İLAN NE ZAMAN  GELECEK? SON DAKİKA BİLGİSİNİ FİNANS7.COM ALDI

THY personel alımı ilanı henüz yayınlanmadı. Finans7.com olarak görüştüğümüz THY yetkilileri, 1 ay içinde personel alımı için detayların belli olacağını ve başvuruların alınacağını söyledi. Finans7.com olarak ilanı takip ediyoruz. Haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com özel haberidir.

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
Merhaba bizde iş varmi acaba
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Abi çok hızlı lazım hayirlisi
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Hayırlısıyla bekliyoruz
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Meclis açılmışken şu SSK emeklisine intibak zammı refah payını da verseler