Son Dakika: Thodex'in Kurucusu Fatih Özcan Yakalandı: Şimdi Ne Olacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Thodex'in Kurucusu Fatih Özcan Yakalandı: Şimdi Ne Olacak?

Türkyie'deki en büyük kripto para vurgununu yapan , kripto para borsası Thodex'in kurucusu firari Fatih Özcan yakalandı.

Kripto Paralar 30 Ağu 2022 11:56 0
Son Dakika: Thodex'in Kurucusu Fatih Özcan Yakalandı: Şimdi Ne Olacak?

Thodesx'in CEO'su yakalandı.

Arnavutluk'tan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Arnavutluk polisi, hakkında dolandırıcılık suçlaması ile kırmızı bülten çıkarılan ve kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu Fatih Özer'in Arnavutluk'un Vlora kentinde yakalandığını açıkladı.

Kripto para borsası Thodex'i kuran, burada ünlü isimlerle reklam yapan ve paralarla yurt dışına kaçan Özer, geçen senelerde ülkede en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu. Tosuncuk'tan sonraki en byük vurgunlardan birini yapan Özcan, polisler tarafından yakalandı.

Bundan sonra Özcan'ın iadesi için süreç işleyecek.

Arnavutluk Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Bledar Çuçi bugün sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Kırmızı bültenle aranan Thodex’in kurucusu firari Faruk Fatih Özer Arnavutluk’ta Vlora’da yakalandığını ve  kimliğinin biyometrik sonuçlar ile de teyit edildiğin iletti. Emniyet Genel Genel Müdürlüğü İnterpol Daire Başkanlığınca Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesi işlemlerine başlandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç