Son dakika: Tatlıpınar Enerji talep toplama tarihleri belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Tatlıpınar Enerji talep toplama tarihleri belli oldu

Tatlıpınar Enerji Üretim'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde talep toplama tarihlerine yer verildi. İşte talep toplama tarihleri.

Borsa 4 Ağu 2023 19:08 0
Son dakika: Tatlıpınar Enerji talep toplama tarihleri belli oldu

Tatlıpınar Enerji Üretim talep toplama tarihleri belli oldu.

Tatlıpınar Enerji Üretim'den son dakika haberi geldi. Gelen son dakika açıklamasında talep toplama tarihlerinin belli olduğna yer verildi. Peki Tatlıpınar Enerji Üretim talep toplama tarihleri ne zaman? TATEN 1 lot kaç TL'den satışa sunulacak? Hangi banka aracılığıyla talep toplama alınacak? Halka arz büyüklüğü nedir? Halka arz detayları nelerdir?

Tatlıpınar Enerji Üretim şirketi TATEN kodu ile borsada işlem görecek. Katılım endeksine uygun olmayan bu hissede dağıtım şeklinin bireysele eşit şekilde yapılacağına yer verildi.

Bireysel yatırımcılar için 49 milyon 140 bin lotluk hisse satışı olacak. Bireysel yatırımcılara yüzde 70'lik kısım ayrıldı.

Şirketin Ağaoğlu çalışanlarına 702 bin lotluk hisse satışı yapacağı açıklandı. Bu da toplam lot sayısının yüzde 1'lik kısmına denk gelmektedir.

Yurt içi kurumsal için 10 milyon 179 bin lotluk hisse ayırdığı ve yüzde 14.5'lik kısmın ayrıldığına yer verildi.

Yurt dışı kurumsala ise 10 milyon 179 bin lotluk kısım ayrıldı. Bu da yüzde 14.5'lik kısma denk gelmektedir.

TALEP TOPLAMA TARİHLERİ BELLİ OLDU

Şirketin talep toplama tarihleri 10 ile 11 Ağustos 2023 günleri olarak açıklandı. Gelecek hafta Perşembe ve Cuma günleri halka arz için talep toplama gerçekleştirilecek.

Borsada işleme başlama tarihinin ise 17-18 Ağustos tarihlerinden biri olması bekleniyor. Belli olduğunda haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç