Son dakika: Taşerona ve belediye şirket işçilerine kadro için kritik süreç başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Taşerona ve belediye şirket işçilerine kadro için kritik süreç başlıyor

Son dakika haberi: Taşerona ve belediye şirket işçilerine kadroda kritik süreç başlıyor. İlk kabine sonrası çalışmalar hızlanacak.

Çalışma Hayatı 6 Haz 2023 15:49 15
Son dakika: Taşerona ve belediye şirket işçilerine kadro için kritik süreç başlıyor

Taşerona ve belediye şirket işçilerine kadro ile ilgili kritik süreç.

Kadro bekleyen taşeron işçileri ile belediye şirket işçileri için kritik süreç başlıyor. Yeni kabinenin kurulmasından sonra gözler meclise dönerken yeni kabinenin çalışmaya başlaması bekleniyor. Çalışmaya başlayacak kabinede en kritik çözüm bekleyen sorunlar taşeron ve belediye şirket işçilerine kadro konuları oldu.

ÖNCEKİ BAKAN VEDAT BİLGİN: KADRO HAZIR MECLİSE GELİYOR

Önceki bakan Vedat Bilgin yaptığı son açıklamasında taşerona kadro konusunun hazır olduğunu söyledi. Belediye şirket işçilerinde bazı sorunların devam ettiğini söyleyen bunların da düzenleneceğini söyledi.

Bakan Bilgin yaptığı açıklamada taşerona kadro düzenlemesi hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Son kapattığımız dosya, geçici işçiler dosyası oldu. Onu Meclis'e intikal ettirebildik. Bunların birçoğu Meclis'te çözülecek. Yani biz hazırlığı yapıyoruz, teknik çalışma Meclis'te yapılıyor. Dolayısıyla orada benim önümde taşeron işçileri kaldı"

Bakan Bilgin, belediye şirket işçilerine kadro düzenlemesi hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Öyle bazı sorunlar var, onları da çözeceğiz inşallah. Hazırlıklarımız var, onlar da yeni Meclis döneminde çözüme kavuşacaktır"

KABİNE TOPLANIYOR

Bugün toplanacak kabinede bu konuların gündeme gelmesi bekleniyor. Kabinede söz konusu sorunların gündeme gelmesi, düzenlemelerde son durumun konuşulması bekleniyor. Düzenlemenin hazır olduğu ve meclisin başkanlık seçimi sonrasının beklendiği açıklandı. Düzenleme meclise geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (15)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Typ lilerde devamlılık istiyoruz duyun sesimizi
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Hastane mutfak işçilerine de kadro istiyor başkanım artık dayanacak gücümüz kalmadı her işi biz yapıyoruz bir an önce kadro gelsede verseniz müjdeyi başkanım bi biz kaldık hastanede herkese geldi kadro
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Hadi inşallah belediye şirket işçilerine kadro korkmadan sandığa gideriz...
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Hadi inşallah belediye şirket işçilerine kadro korkmadan sandığa gideceğiz artık
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Piktes çalışanlarına da kadro istiyoruz