Son dakika: Tam elektrikli yeni Golf açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Tam elektrikli yeni Golf açıklandı

Volkswagen elektrikli Golf için son dakika haberi geldi. Araç tam elektrikli olarak piyasaya çıkacak. İşte tarihi.

Taşıt 7 Eylül 2023 22:17 0
Son dakika: Tam elektrikli yeni Golf açıklandı

Son dakika: VW Golf tarih oluyor: Elektrikli Golf geliyor.

Alman otomotiv devi Volkswagen'den son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada VW'nin en çok tercih edilen ikonik modellerden olan Golf'ün değişeceğine yer verildi.

Açıklamaya baktığımızda sekizinci nesil Golf modelleri ile içten yanmalı motor devrinin kapanacağına yer verildi.

Markanın binek otomobil depoartmanın başında olan Thomas Schafer, dokuzuncu nesil VW Golf'ün tamamen elektrikli olacağını söyledi ve bununla birlikte bir ilke imza atılacağını bildirdi.

NE ZAMAN GELECEĞİ BELLİ OLDU

Gelen açıklamada Volkswagen, Golf modellerinde içten yanmalı motorun sonunu getirecek dokuzuncu nesil aracın 2028 yılında yollarda olmasını planladığını bildiriyor. Dünya otomobil devi, tamamen elektrikli dönemde GTI ve R versiyonlarını görmeye devam edeceğimizi de sözlerine ekledi.

Tamamen elektrikli olan Golf'ün şirketin yeni SSPK platformunda inşa edileceği ve bu konuda bir ilk olacağını bildirdi.

Bu sayede, 800 voltluk elektrikli mimari ve daha hızlı şarj gibi özellikler de bu arabada yer alacak. Öte yandan otonom sürüş gibi gelişm iş sürüş yardım paketlerinin de araçta bulunabileceği bildiriliyor.

Son olarak elektrikil Volkswagen Golf'ün mevcut ID.3 ve yakın zamanda gelecek ID.2'nin yanına yerleşerek şirketin elektrikli ürün yelpazesine katılacağı da öğrenildi.

Sizce yeni elektrikli Volkswagen Golf nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. İşte VW yeni elektrikli Golf'ün görüntüleri:

Finans7.com | Anakra

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç