Son dakika tahmini: Gram altının 1800 TL olacağı tarihi açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika tahmini: Gram altının 1800 TL olacağı tarihi açıkladı

Son dakika haberi: Gram altın fiyatı hakkında tahmin geldi. Açıklamada gram altının ne zaman 1800TL olacağına yer verildi.

Altın 4 Haz 2023 14:27 0
Son dakika tahmini: Gram altının 1800 TL olacağı tarihi açıkladı

Gram altının 1800 TL olacağı tarihi açıkladı.

Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak'tan bir son dakika açıklaması geldi. Kolçak yayınladığı videoda gram altın tahminini paylaştı.

Yayınladığı videoda Mehmet Şimşek'n tam yetkili olarak ekonominin başına geçmesi meselesini değerlendiren Kolçak, "Mehmet Şimşek tam yetkili atandı. Tam yetki nda. Bundna sonra oluşacak tüm politikalarda hiçkimsenin bir şeyi yok. Faizler de artabilir başka şeyeler de olabilir Çünkü tam yetki ona verildi. Buradan bakınca bağımsızlık gibi görünse de, orta ve uzun vadede baktığımızda olası bir ekonomi modeli durumunda çok rahat bir manevra alındı. Bu tam yapılanların hepsinin sorumluluğu MEhmet Şimşek'e bırakılmış oluyor. Peki bu politikayı ne kadar sürdürebiliriz? Yerel seçim geliyor çok önemli. Yerel seçimler genel seçimler kadar önemli. Seçime gidilirken başka bir para politikası uygulaabilir. Ama genelde seçime giderken rahat bir politika izleniyor" dedi.

DOLAR YÜKSELECEK

Kolçak açıklamasının devamında dolar kurunun seyrine değindi. Bundan sonra yabancı yatırımcının ülkeye çekilmesi için dolar kurunun yükseltileceğini söyleyen Kolçak, kademeli olarak önde 23-25'lere, daha sonra belki 30'a çıkabileceğini, 30'dan da düşeceğini söyledi.

"GRAM ALTIN 1800 TL OLACAK"

Açıklamasının devamında altın fiyatlarına değinen Kolçak, Gram altında yükseliş beklediğini söyleyerek bunun dolar kaynaklı olduğunu söyledi ve "Dolar TL'de yukarı çıkış devam edecek. Ons bacağını takip ediyoruz. Amerika piyasasındna Fed'in faiz kararlarındna. Fakat gram yükselmeye devam eecek. Dolar çıkıyor çünkü. 1800 TL ve üstünü korumaya devam ediyoru. Rakamı da hiç değiştirmedim ve bu rakamı ilk telaffuz eden benim. Buraları bu sene bekliyorum. Ama ben aldım da yarın düştü değil En azından bu sene için düşünebilirsiniz. Satış zamanları geldiğinde bakarız. Kur bir anda yukarı atak yapar tekrar düşerse bakarız. Gece bir ansızın bir şey yaparsa, o anda bir şey yapamıyorsunuz. Birtek kriptoda USDT tutanlar, belki anlık yükselişlerde orada bazı şeyler tutulabilir. Ufak bir miktar" ifadelerini kullandı.

ALTIN FİYATLARI ŞİMDİ NE KADAR?

Piyasalardan alınanson verilere göre altın fiyatları şu şekilde:

ALTIN/ONS FİYATI NE KADAR?
1.948,38

ALTIN/GR SPOT FİYATI NE KADAR?
1.313,16

CUMHURİYET ALTINI FİYATI NE KADAR?
8.562

ZİYNET ALTINI FİYATI NE KADAR?
8.561,83

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?
1.356,90

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?
2.147,02

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR?
4.294,05

ATA ALTIN FİYATI NE KADAR?
9.143,07

14 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI NE KADAR?
893,99

22 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI NE KADAR?
1.304,06

GREMSE ALTIN FİYATI NE KADAR?
22.371,00

ALTIN/ONS TL FİYATI NE KADAR?
40.996

Finans7.com | Ankara

Sorumluluk Reddi Beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsa, altın, döviz, emtia, kripto paralar ve hisseler hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç