Son Dakika: Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ Arasında Kavga Büyüdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ Arasında Kavga Büyüdü

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında kavga büyüdü.

Siyaset 5 Mayıs 2022 21:14 1
Son Dakika: Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ Arasında Kavga Büyüdü

Siyasette çok sert tartışmalar başladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamasından sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan ilk açıklama geldi. Bakan Soylu'nun açıklamasından sonra gelen yeni açıklama sonrası iki isim arasında kavga büyüdü. 

SAAT 11'DE

Bir basın toplantısı düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı sıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı'nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle!" ifadelerini kullandı. 

Özdağ açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi ve "Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanlığı makamında böyle bir seviyenin oturmasını gerçekten ister mi bilmiyorum? Ben siyasi hayatım boyunca en sert eleştirileri yapmış olmama rağmen, hakkımda hakaret davası açılmış bir siyasetçi değilim. Bundan sonra da hakaretle cevap vermeyeceğim.

Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı sıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı'nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle!

Seni yarın İçişleri Bakanlığı'nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros'un çocuğu. Saat 11:00'de. Erkeksen orada bekle." ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU NE DEMİŞTİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün yaptığı açıklamada Ümit Özdağ'a sert sözlerle yüklenmiş ve "Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk etmem. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" demişti. 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İkisine de hiç yakışmıyor böyle hareketler. Yazık