Son dakika: Süleyman Soylu, hakkındaki iddialara ilk cevabı verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Süleyman Soylu, hakkındaki iddialara ilk cevabı verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Soylu, hakkında milletvekili olacak iddialarına değindi.

Siyaset 25 Mart 2023 15:38 0
Son dakika: Süleyman Soylu, hakkındaki iddialara ilk cevabı verdi

Son dakika: Süleyman Soylu, hakkındaki iddialara cevap verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Soylu, bakanlıktan istifa edip milletvekili olacak iddialarına değindi ve "Büyük bir davayı şahsileştirmek, milletvekili olmak ya da olmamak, nereden olmak ya da olmamak tartışmasının içerisine girmek, yüzyılın seçiminde hele de asrın felaketinde, davaya sahip olmamak, onu anlamamak demektir" dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasında bulunan Bakan Soylu, 14 Mayıs seçimlerine doğru gidilirken hakkında gündemde yer alan iddialara değindi. Milletvekili olacak iddialarına değinen Soylu, tek dertlerinin davaları olduğunu söyledi. Davalarının liderinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Soylu, "Ayasofya'yı bizimle tekrar buluşturan liderimizdir. Davamız büyüktür ve bizden sonraki nesillerin omzundadır. Ne kadar kesif mücadelelerin içerisinden geçsek de bedenimiz ne kadar yorgun olsa da ben değil biz demenin zamanıdır. Büyük bir davayı şahsileştirmek, milletvekili olmak ya da olmamak, nereden olmak ya da olmamak tartışmasının içerisine girmek, yüzyılın seçiminde hele de asrın felaketinde, davaya sahip olmamak, onu anlamamak demektir. Biz, davamızın neferleriyiz. Geleceğin güçlü Türkiye'si, davamızın omuzlarında yükselecektir" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç