Son Dakika: Sivas'ta Katliam Yapan Çoban: Koyunları Çalacaklardı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Sivas'ta Katliam Yapan Çoban: Koyunları Çalacaklardı

Son dakika haberi: Sivas'ta bir çoban, hırsızlık yapacakları söylediği 3 kişiyi öldürdü.

3.Sayfa 24 Tem 2022 23:42 0
Son Dakika: Sivas'ta Katliam Yapan Çoban: Koyunları Çalacaklardı

Son dakika : Sivas'ta çoban katliam yaptı: 3 ölü.

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'ndne bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Kale köyünde birtakım köylülerin hayvanlarına para karşılığında bakan, çobanlık yaparak geçimini sağlayan 24 yaşındaki A.Y. isimli kişi, Kadılı mevkisinde , iddialara göre bölgeye kamyonetle gelen ve amaçları hırsızlık olan 3 kişiye saldırdı.

O 3 kişinin, kamyonetle bölgeye hırsızlık amacıyla geldiklerini düşünen çoban 24 yaşındaki A.Y. isimli kişi, yanındaki av tüfeği iel dehşet saçtı. Gelen son dakika bilgilerine göre çoban A.Y., yanında bulunan av tüfeğini bölgeye gelen 58 yaşındaki O.T. 20 yaşındaki M.T. ve 23 yaşındaki K.P isimli kişilere doğrulttu ve art arda ateş etmeye başladı. 

Saçmaların isabet ettiği üç kişi yere kanlar içinde yığılırken çevredeki vatandaşlar, köylülerin silah sesleri sonrası bölgeye geldiği bildirildi. Bölgeye gelen köylüler durumu hemen sağlık ekipleri ile jandarma ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede O.T., M.T. ve K.P isimli kişilerin hayatını olay yerinde kaybettiklerini tespit etti. 

Bölgeye gelen jandarma ekipleri ise , 3 kişiyi vurarak öldüren çobanı gözaltına aldı. Gözaltın alınan çoban A.Y.  sağlık kontrolünden sonra jandarma karakoluna, ifadesi alınmak üzere götürüldü. 

Hayatını kaybeden üç kişinin cansız bedenleri ise adli tıp morguna kaldırıldı. 

İlk ifadesinde çoban, 3 kişinin hırsızlığa geldiğini ve bu nedenle onları vurduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç