Son Dakika: Sigaraya 3 Liralık Zam Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Sigaraya 3 Liralık Zam Geldi

Sektör yetkililerinden son dakika haberi geldi ve sigara fiyatlarına 3 liralık zam geldiği bildirildi. İşte gelen son bilgiler.

Ekonomi 4 Nisan 2022 21:52 0
Son Dakika: Sigaraya 3 Liralık Zam Geldi

Son günlerde art arda gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Gelen son dakika bilgilerine göre bugünden itibaren sigara fiyatlarına zam yapıldığına yer verildi.


Phılıp Morris tarafından yayımlanan yeni listeye baktığımızda sigara fiyatlarında güncellemeye gidildiği ve paket fiyatlarına zam yapıldığı görüldü. Son gelen sigara fiyatlarına baktığımızda Philip Morris grubunda yer alan sigara markalarına 3 liralık zam geldiği görüldü. Bugünden itibaren geçerli olan zamlı fiyatlar vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Büfelere , sigara satan yerlere giden vatandaşlar, paketlerin 3 lira daha pahalı olduğunu görünce şok oldu.

GEÇTİĞİMİZ GÜN YAZMIŞTIK

Sektör yetkilileri geçtiğimiz günlerde açıklama yapmış ve biz de Finans7.com olarak sigara fiyatlarında artış olacağı haberini takipçilerimizle paylaşmıştık. Bu haber sonrası 4 Nisan 2022 fiyat listesi yayımlandı ve paket başına ortalama 3 liralık bir fiyat artışı olduğu görüldü.

BAZI BÜFELER SINIRLI SATIŞ YAPIYOR

Vatandaşlardan gelen bilgilere göre bazı büfelerin fazla sigara almak isteyenlere en fazla 1 kutu sigara verdiği öğrenildi.

ALKOL FİYATLARINA DA ZAM

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş geçtiğimiz gün bir açıklama yapmış ve 2 Nisan tarihinden itibaren alkol fiyatlarına zam geleceğini söylemişti. Bu açıklama sonrası fiyat artışının yaşandığı öğrenildi.

Zamlı fiyatlar bugünden itibaren büfelerde geçerli oldu. Philips Morris grubuna ait sigaralar 3 lira zamla satışa sunuluyor. Diğer gruptaki sigaralara zam gelip gelmeyeceği henüz belli değil.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç