Son dakika: SGK'dan staj çıraklık mağdurları açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: SGK'dan staj çıraklık mağdurları açıklaması

Son dakika haberi: SGK'dan staj çıraklık mağdurlarına emeklilik için toplantı iddialarına cevap verildi. İşte gelen açıklama.

Emekli Haberleri 9 Şubat 2024 2
Son dakika: SGK'dan staj çıraklık mağdurları açıklaması

Son dakika: Staj çıraklık düzenlemesi gündemde yok.

Sosyal Güvenlik Kurumu bir resmi açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, bugün gündemde çıkan SGK'da staj çıraklık mağdurları için toplantı yapıldı haberlerine ilişkin detaylara yer verildi.

Bugün yayınlanan habere baktığımızda SGK'da bürokratların seçim öncesi staj ve çıraklık süresi mağdurlarına düzenleme gelmesi için toplantı yaptıkları ve emeklilik düzenlemesi için yol arayışında olduğu iddia edildi. Söz konusu iddia, az önce SGK'dan yapılan açıklama ile yalanlandı.

"staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı düzenlendiğine"başlığı ile yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildiren SGK, şu ifadeleri kullandı:

"Bazı basın yayın organları, sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde yer alan 'SGK'da Staj ve Çıraklık Mağdurları için EYT Toplantısı Yapıldı' başlıklı haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumumuzda bu gündemle herhangi bir toplantı yapılmamıştır"

Sizce staj çıraklık mağdurlarına ve kademeli emeklilik bekleyenlere müjde gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Ay Önce
Staj ve çıraklık bir mağduriyettir. Aynı zamanda avukat ve doktorlara verilen staj hakkı 3308 yasa mağduru fiili çalışanlara verilmeyerek çifte standart uygulanmıştır
Ziyaretçi 5 Ay Önce
Çıraklara hakkı verilmeli yoksa çok oy kaybı olacak yetkilerin dikkatine