Son dakika: Selçuk Geçer'den dolar kurunda korkutan tahmin geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Selçuk Geçer'den dolar kurunda korkutan tahmin geldi

Dolar kurunda son dakika açıklaması geldi. Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunda yeni hedefi duyurdu.

Döviz 27 Ağu 2023 12:23 0
Son dakika: Selçuk Geçer'den dolar kurunda korkutan tahmin geldi

Dolarda son dakika açıklaması: Korkutan tahmin geldi.

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar kuru hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Geçer, son faiz artırımının ardından yeni beklentisini paylaştı.

TCMB'nin Perşembe günü aldığı faiz artırımı kararı ile politika faizi yüzde 25 seviyesine çıkarıldı. Bu artırım ile birlikte Merkez Bankası, 3 ayda faizleri yüzde 8.5 seviyesinden 25 seviyesine kadar yükseldi. Bu artırım ile birlikte faiz son 4 senenin en yüksek seviyesine kadar çıkarıldı.

DÖVİZ SERT DÜŞTÜ

Faiz artırımı kararından sonra dolar ile euro kuru düşüşe geçti. Döviz kurunda yaşanan düşüşle dolar 27.23 TL'den 25.27 TL'ye kadar gerilerken 3 ayın en düşük seviyesine kadar geriledi. Ancak dolar yeniden yükselişe geçti ve 26.55 TL seviyesine kadar çıktı.

DAHA ÇOK AĞLARSINIZ DİYEREK DOLARDA YENİ HEDEFİ AÇIKLADI

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın faiz artırımını değerlendirdi. Faiz artırımı sonrası doların düşeceğini, doların sonunun geldiğini iddia edenlere tepki gösteren Geçer, paylaşımında, "DOLARIN İŞİ BİTTİ" diyenlere... Dolar 3 lira olacak di mi ? Olmazsa yüzünüze tükürelim di mi? Dolar düşünce fiyatlarda düşecek di mi? Fakirlik de bitecek di mi AHAN DA BURAYA YAZIYORUM !!! DOLAR ENFLASYON DEĞERİNE GELMEZSE DAHA ÇOK AĞLARSINIZ !!!" dedi.

Enflasyon son açıklamaya göre Temmuz ayında yüzde 47.83 seviyesine çıktı. Geçer'in açıklamasına göre doların bu seviyeye çıkması gerekiyor!

DOLAR NE KADAR?

Piyasalardan gelen son dakika bilgilerine göre dolar kuru 26.55 TL serviyesinde işlem görüyor.

Finans7.com |Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç