Son Dakika: Selçuk Geçer'den Bomba Dolar, Euro ve Altın Fiyatları Tahmibi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Selçuk Geçer'den Bomba Dolar, Euro ve Altın Fiyatları Tahmibi

Son dakika haberi: Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı son dakika açıklamasında dolar ve altın ile borsa tahminlerini paylaştı.

Döviz 30 Kasım 2022 20:24 0
Son Dakika: Selçuk Geçer'den Bomba Dolar, Euro ve Altın Fiyatları Tahmibi

Son dakika haberi,: Dolar ve borsa hakkında son dakika adeğerlendirmesi geldi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yaptığı soınb dakika açıklamasında  borsa ve dolar beklentilerini paylaştı. Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunun patlayacağını ve borsada düşüş olacağını söyledi. 

Açıklamasına, tüm piyasaların gözünün kulağının Powell'in açıklamalarında olduğunu söyleyerek başlayan Geçer, "Bugünün en önemli konusu tabi Powell'in yapacağı konuşma. Bu konuşmada acaba güvercin mi yoksa şahin mi bir açıklama yapacak. Ya da daha önemlisi piyasa konuşmayı güvercin olarak mı yoksa şahin olarak mı algılayacak.

Geçtiğimiz dönemde piyasa olumsuz haberleri bile olumlu algılıyordu. Hisse senedi piyasalarını bunu çok net bir şekilde görüyoruz. Ama zirveye gelmiş durumda. Dolayısıyla bu saatten sonra Powell'ın AMB ya da diğer yetkillerin yapacağı açıklamalar olumsuz olarak algılanmaya başlanabilir. Borsalarda ciddi sert satışlar gelebilir. Dolara Euro'ya olan eğilim artabilir. Altına olan eğilim artabilir ve rekora gidebilir.

13-14 Aralık tarihlerinde Fed faiz kararlarını açıklayacak. orada 50 baz puanlık artırım bekleniyor. Ama esas soru işareti şu: Önümüzdeki yıl bu faiz artırımları devam edecek mi etmeyecek mi? Piyasanın arzusu faiz indirimi sürecine girilmesi. yönünde. Gördüğüm kadarıyla Fed Başkanları faiz artırımına bir süre daha devam etmek istiyor." dedi.

İşte açıklamanın detayları ve altın, dolar , euro ve borsa tahmini:

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç