Son dakika: Seçim sonrası 2. el araba fiyatları ne olacak? Yorum geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Seçim sonrası 2. el araba fiyatları ne olacak? Yorum geldi

Atilla Yeşilada'dan seçim sonrası 2. el arabalar hakkında yorum geldi. İşte gelen son dakika açıklaması ve araba hakkında gelen yorum.

Taşıt 3 Mayıs 2023 21:24 0
Son dakika: Seçim sonrası 2. el araba fiyatları ne olacak? Yorum geldi

Son dakika: Seçim sonrası 2. el araba fiyatları hakkında açıklama geldi.

Sıfır araba fiyatlarına dün ve bugün rekor zamlar geldi. Gelen rekor zamlardan sonra, zaten sıfır araba bulamayan vatandaşlar, ikinci el arabaya yönelmeye başladı. Hemen hemen tüm modellerde son 1-2 yılın araçları, sıfırındna daha pahalıya satılırken ikinci el arabalar hakkında gelen son dakika açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

DÖVİZ ZAMMI DÜN VE BUGÜN GELDİ

Dün ve bugün gelen döviz zamlarından sonra en ucuz sıfır araba fiyatı 450 bin liranın üzerine kadar yükseldi. Sıfır araba fiyat listeleri için TIKLAYIN

Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada yaptığı son dakika açıklamasında ikinci el araba fiyatlarında seçim sornası hareketlilik olacağını söyledi. Seçimden sonrayı bekleyin diyerek açıklama yapan Atilla Yeşilada, kritik değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomist Atilla Yeşilada sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda ikinci el araba fiyatlarının 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerin ardından düşeceğini ifade ederken “Bekleyin, seçimden sonra 2ci eller kelepir olacak” diye yazdı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç