Son Dakika SASA ve Hektaş Hisselerinde Kayıplar Artıyor: Neden Düşüyor , Yükselecek mi #SASA #HEKTS
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika SASA ve Hektaş Hisselerinde Kayıplar Artıyor: Neden Düşüyor , Yükselecek mi #SASA #HEKTS

SASA ve Hektaş hissesi iel ilgili son dakika açıklaması geldi. Hisseler taban görürken kritik yorum geldi.

Borsa 28 Kasım 2022 12:24 0
Son Dakika SASA ve Hektaş Hisselerinde Kayıplar Artıyor: Neden Düşüyor , Yükselecek mi #SASA #HEKTS

SASA ve Hektaş hisseleri sert düştü.

SASA ve Hektaş hisselerinde son dakika gelişmeleri geldi. Hisseleirn neden düştüğü, düşüşün devam edip etmeyeceğini araştırmaya başladı. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda hisseler hakkında son bilgilere ve açıklamalara yer verdik.

HEKTAŞ HİSSESİ YÜKSELECEK Mİ?

Hektaş hissesi ile ilgili açıklama yapan Hatice Kolçak, "Hektaş SASA bunlara değindik. Ama şöyle tabiki burada çok ciddi küçük yatırımcının kulaktan dolma fısıltı ile çok ciddi sıkıntısı var. Biz hep deriz sepet yapın. Ama şöyle sepetler yapılmış. SASA var. Hektaş var. Smart var. Yani bildiğin bunlardan sepet yapılmış ve çok ciddi sıkıntı. Hektaş'a bakalım. Ben de yakından takip ediyorum. Birkaç gün taban yaptı toparlayamadı" dedi.

Bu soruya Tansel Çiftçi şu şekilde cevap verdi:"Şimdi dediğin gibi sepet yapılıyor. Son zamanlarda yapılıyor. Çok iyi giden hisse senetleri üzerinde yapıldığı için bir o kadar riskli sepet oluyor. Sepet yapıyorken hep giden giden hisselerden yapılmaz. Bazı sepet içindeki hisselerde defans yapan, primlenmemiş hisse senetleri olmalı. Maalesef son zamanlarda bu şekildeki sepetler sepetleri başlı başına riskli yapıyor. Hektaş'a gelirsek Hektaş 51.26. Tarihi zirvesinden sonra 2 taban sonra 1 tavan sonra yeniden düşüş yaptı. 33.70'lerde bir önceki dipleri destek yapacak mı buna bakacağız. Şöyle diyelim. Hektaş ne zaman ki hareketli ortalamanın altına geldi. O günden beri tutarsız ya da sert hareketler yapmaya başladı. Bu dirençleri geçmediği sürece sert hareketler sürecektir. Maalesef Hektaş'ın yeni yatırımcılarının güçlü olması gerekiyor. Düşecek demiyorum aa belki bir gün tavan olacak diğer gün 3-5 ekside olacak. Bunlara alışkın olmaları lazım bu dönemde. Çünkü 41 direnç seviyeleri. 41'ler ve 41.4 'ların üzerinde atamadığı sürece aşağıda sert hareketler yapabilir. Bu seviyenin üzerine çıkarsa toparlıyor deriz"

TABAN OLDULAR

Güne düşüşle başlayan hisseler öğle saatlerine doğru taban yaptı. SASA hissesinde son durum şu şekilde:

Hektaş hissesinde ise son durum şu şekilde:

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç