Son Dakika: Sağlık Bakanlığı Personel Maaş Promosyonu İçin Açıklama Gelecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Sağlık Bakanlığı Personel Maaş Promosyonu İçin Açıklama Gelecek

Son dakika haberi: Sağlık personellerinin banka promosyonları için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bugün açıklama yapması bekleniyor.

Bankalar 24 Kasım 2022 09:58 0
Son Dakika: Sağlık Bakanlığı Personel Maaş Promosyonu İçin Açıklama Gelecek

Son dakika: Sağlık Bakanlığı promosyon anlaşmasında kritik gün geldi: Bakan Koca açıklama yapacak.

Sağlık personellerinin büyük bir merakla beklediği promosyon anlaşması için bugün kritik bir gün. Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bugün Sağlık Bakanlığı'nın 2023 yılı bütçesi görüşülecek. Yapılacak bütçe görüşmelerinde Bakanlığın 2023 yılında yapacakları ve şimdiye kadar yapılanlar hakkında bilgilendirme yapılacak.

FAHRETTİN KOCA KATILACAK

Bakan Fahrettin Koca, bugün düzenlenecek komisyon görüşmelerine katılacak ve bakanlığının 2023 yılı sunumunu yaparak milletvekillerinden gelecek sorulara cevap verecek.

PROMOSYONDA SON DURUM AÇIKLANACAK

Komisyonda Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan personellerin alacakları banka promosyonlarının da gündeme geleceği öğrenildi. Bu konuda Bakan Fahrettin Koca'nın bir açıklama yapması bekleniyor. Açıklamada promosyon görüşmelerinde son durumun ne olduğuna değinilecek. Biz finans7.com olarak görüşmeleri anbean takip ediyoruz. Açıklama gelince bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç