Son dakika: Sağlık Bakanlığı 81 il kura çekimi sonuçları isim listesi belli oldu iscisonuc.saglik.gov.tr sonuç sorgulama linki
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Sağlık Bakanlığı 81 il kura çekimi sonuçları isim listesi belli oldu iscisonuc.saglik.gov.tr sonuç sorgulama linki

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonucu belli oldu. Temizlik personeli, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, hasta karşılama personeli gibi kadrolara yapılan alımın kura çekimi sonuçları yazımızda.

İşçi Alımı 29 Ara 2022 22:07 31
Son dakika: Sağlık Bakanlığı 81 il kura çekimi sonuçları isim listesi belli oldu iscisonuc.saglik.gov.tr sonuç sorgulama linki

Son dakika: Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası tamamlandı: İşte 81 il kura çekimi sonuçları isim listesi.

Sağlık Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 81 ilde sürekli işçi kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda kura çekimi sonuçlarına ilişkin bilgilere yer verdik. Temizlik personeli, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, hasta karşılama ve yönlendirme ile diğer kadrolara 11 bin 317 işçi alımı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "İşe alınacak sürekli işçiler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin geçici 10 uncu maddesi hükmüne göre öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın Bakanlığımızca doğrudan noter kurası ile belirlenecektir" ifadelerine yer verildi.

28 ARALIK'TA KURASI ÇEKİLEN İLLER

28 Aralık tarihinde kurası çekilen illerin listesi şu şekilde: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir.

İşte 28 Aralık kura çekimi sonuçları isim listesi videosu:

29 ARALIK'TA KURASI ÇEKİLEN İLLER

29 Aralık 2022 Perşembe günü kura çekimi yapılan illerin listesi ise şu şekilde: Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.

İşte 29 Aralık kura çekimi sonuçları isim listesi videosu:

KURA ÇEKİMİ SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada 28 Aralık ve 29 Aralık tarihinin kura çekimi sonuçlarının belli olduğuna  Sonuçlar internet üzerinden sorgulanabilecek. İşte sonuç sorgulama linki:

KADIN ERKEK ADAYLAR BU SAYFADA >>>  TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (31)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Linkte bastığımızda tc ve doğum tarihimizi tuşlayamıyorum herkezde böýlemi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
ya niye girilmiyor sistem sıkıntı nasıl öğrendiniz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
BİDAKİ TORPİL NEZAMAN
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
hakkımı helal etmiyorum Allah sorsun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
hayali yıkılan insanlardan , vefa beklemek ne kadar doğru....