Son Dakika: Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Üç Kuruş Sona Eriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Üç Kuruş Sona Eriyor

Son dakika haberi: Kanallar , reyting rekoru kıran 3 dizinin fişini çekiyor. Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Üç Kuruş izleyicilerine şok.

Yaşam 8 Mayıs 2022 10:52 0
Son Dakika: Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Üç Kuruş Sona Eriyor

Ekranların en çok izlenen dizilerindne bazıları yayından kaldırılıyor.

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte birçok dizi sezon finali yapmaya başladı. Sezon finali yapan diziler gelecek sezon kaldıkları yerden yoluna devam edecek ancak bazı diziler ise final yapıyor. Gelen son bilgilere göre bu diziler arasında bir dönem reyting rekorları kıran diziler de var. 

SEZON SONA ERİYOR

Son bilgilere göre televizyonda yaz sezonu başlıyor. Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte birçok dizi sezon finali yaptı yapmaya hazırlanıyor. Bazı diziler ise yayından kalkıyor. Yaz sezonuna girilmesi ile birlikte zengin erkek fakir kız, holding yöneticisi, müthiş zeki ama çalışmadan bu kadar zengin olan ve sakar sekretere ya da yeni aldığı saf çalışanına aşık olan patron dizileri ekranda sıkça görülmeye başlanacak. Artık gına getiren bu dizilere bu yaz yenileri eklenecek ve aynı senaryolar yazılıp çizilmeye devam edecek. 

BU DİZİLER YAYINDAN KALDIRILIYOR

Sezonda büyük izlenme oranlarını yakalayan, bir dönemler herkesi ekran başına kilitleyen bazı diziler ise artık eskisi kadar rağbet görmediği için yayından kaldırılıyor. Gelen son bilgilere göre yayından kaldırılacak dizilerin belli olduğuna yer verildi. Bunlardan ilki Üç Kuruş adlı dizi oldu. İçerde ve Çukur ile başlayan sokak mafya dizilerinin 3'üncüsü olan Üç Kuruş , o diziler gibi başarıyı yakalayamadı. Gelen son bilgilere göre dizinin sezon sonunda ekranlara veda edeceği öğrenildi. 

Bununla birlikte ilk çıktığında çok izlenen, büyük bir hayran kitlesi olan , ancak son zamanlarda reytinglerde umduğunu bulamayan Masumlar Apartmanı da final yapıyor. 

Yayından kalkacak bir diğer dizi ise Sadakatsiz. Son sezonunda ekranlarda umduğunu bulamayan ve artık kısır döngü içerisine giren, hayranlarına bıkkınlık geitren dizi yayından kaldırılıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç