Son dakika: PTT personellerine deprem yardımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: PTT personellerine deprem yardımı

Birlik Haber Sen'den son dakika açıklaması geldi ve PTT personellerine yapılan deprem yardımlarına değinildi. Öte yandan personellerin nakil tayin talepleri de dile getirildi.

Çalışma Hayatı 27 Şubat 2023 19:49 0
Son dakika: PTT personellerine deprem yardımı

PTT personellerine 20 bin TL deprem yardımı.

PTT personellerinin yetkili sendikası olan Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer Budak, yaptığı son dakika açıklamasında PTT büyesinde çalışan personellere nakdi ve ayni yardımlar yapıldığını ve yapılacağını söyledi. PTT personellerinin taleplerine dair bir öneri dilekçesi kaleme alan Budak, söz konusu raporu PTT Müdürlüğüne iletti.

Raporda nakdi yardımlara değinilirken PTT personellerinin nakil tayin taleplerine yer verildi.

Budak konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından PTT personeli ve Yöneticilerinin kahramanlıklarına şahitliğimiz devam etmektedir. Birlik Haber-Sen olarak deprem bölgesindeki personelin görüş, öneri ve taleplerini aşağı sunduğumuz bir rapor halinde PTT AŞ Genel Müdürlüğüne ilettik" ifadelerini kullandı.

PERSONEL ALIMI HALA GÜNDEME GELMEDİ

PTT personel alımı hala gündeme gelmedi. Artık PTT'nin personel alımı yapması gerekmektedir. İlan gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç