Son dakika: POMEM polis alımı mülakat tarihleri açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: POMEM polis alımı mülakat tarihleri açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında POMEM polis alımı mülakat tarihlerine yer verildi.

Polis Alımı 18 Ağu 2023 11:43 0
Son dakika: POMEM polis alımı mülakat tarihleri açıklandı

Son dakika: POMEM mülakat yerleri açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 30. dönem POMEM polis alımı mülakat yer ile tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

"30. Dönem POMEM Mülakat Sınavına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihleri Açıklanmıştır" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında POMEM mülakat yer ve tarihlerine şu şekilde yer verildi:

"30. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına  katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile ais.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar Mülakat Sınavına tabi tutulacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Adayların, Sınav Merkezine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç