Son dakika: PDR normunda sevindiren gelişme
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: PDR normunda sevindiren gelişme

Son dakika haberi: PDR normu hakkında açıklama geldi. Gelen açıklamalar , mezunları heyecanlandırdı.

Eğitim 23 Ocak 2023 14:14 0
Son dakika: PDR normunda sevindiren gelişme

PDR Normu ile ilgili son dakika açıklaması.

PDR normu ile ilgili talepler sosyal medya üzeirnde sürekli olarak dile getiriliyor. Sosyal medyada yapılan çağrılara bir son dakika cevabı geldi. Hükümete yakınlığı ile bilinen Türkiye Gazetesi'nin son dkaika olarak aktardığı haberde konunun gündmede olduğuna yer verildi. Gazete yazarı Yazarı Mahmut Özay yaptığı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün bu konu ile ilgilendiğini söyledi. 

"PDR normu ile ilgili çalışma olduğu doğru mu ?" sorusuna Aralık ayında cevap veren Özay, "Evet doğru. Böyle bir çalışma var. Personel Genel Müdürlüğü ilgileniyor" şeklinde yanıt vermişti. Bu yanıtını alıntılayan Özay, bugün yaptığı açıklamada sevindiren gelişmeyi aktardı ve "Bu kardeşinize güvenin" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, "2023 öğretmen atamasında rehber öğretmenlerimizi her okulda 1 tane olacak şekilde planlıyoruz." açıklamasını yaptı. Bu açıklama da PDR mezunlarını heyecanlandırdı.

Bu açıklama , düzenleme bekleyen vatandaşları heyecanlandırdı ve bu konuda düzenlemenin başladığını gösteriyor. Düzenleme gelince bildirimle haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç