Son Dakika: Pasifik Eurasia Halka Arz Oluyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Pasifik Eurasia Halka Arz Oluyor

Pasifik Eurasia'dan bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada halka arzın gündemde olduğuna yer verildi.

Borsa 18 Kasım 2022 23:14 0
Son Dakika: Pasifik Eurasia Halka Arz Oluyor

Son dakika haberi: Pasifik Eurasia halka arz oluyor.

Demiryolu sektörünce faaliyet göstermekte olan, demiryolu taşımacılığı yapan Pasifik Eurasia'dan gelen son dakika açıklamasında şirketin halka arz olacağına yer verildi. Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında şirketin genel müdürü Erol Erkan, 2022 yılının üçüncü çeyrek itibarıyla deniz yolu taşımacılığına başladıklarını, 2023 yılının ilk çeyreğinde hava yolu tşaımacılığına başlayacaklarını, 2023 yılının ilk yarısında ise şirketi halka arz etmek istediklerini söyledi. 

Genel Müdürü Erkan yaptığı son dakika açıklamasında, “Ülkemizin ihracatını arttırma misyonumuzu denizyolu ve havayolu taşımacılığı ile daha da büyütmeye hazırlanıyoruz. Türk Cumhuriyetlerde bulunan iş ortakları ve Türk ihracatçısının ürünlerinin uluslararası piyasaya erişimi için bu yılın üçüncü çeyreğinde denizyolu hizmetlerini devreye aldık" ifadelerini kullandı.

Havayolu taşımacılığına da girmek için bütün hazırlıklarını yaptıklarını söyleyen Erkan, “2022 yılı içerisinde gerekli çalışmaları yaparak yılın üçüncü çeyreğinde IATA sertifikamızı aldık. Şu anda acentelik sözleşmeleri ve lojistik terminal kiralama çalışmalarımız devam ediyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde yetkili IATA acentesi olarak müşterilerimizin hava kargo taşımacılığı taleplerine de cevap verebilir durumda olacağız” ifadelerini kullandı.

HALKA ARZ OLUYOR: İŞTE TARİHİ

Pasifik Eurasia 'nın 2023 yılı ilk çeyreğinde halka arz edilmesinin gündemde olduğu bildirildi. Hissenin 2023 yılı ilk çeyreğinde borsada işleme başlaması bekleniyor. Önümüzdeki aylarda bu konu için SPK'ya başvuru yapması ve konu ile ilgili açıklama gelmesi bekleniyor.

Finans7.com | Ankara

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com, piyasalar, borsa ve hisseler konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç