Son dakika: Özgür Demirtaş, beğendiği iki şirketi açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Özgür Demirtaş, beğendiği iki şirketi açıkladı

Son dakika haberi: Ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş yaptığı son dakika açıklamasında beğendiği iki şirketi paylaştı.

İş Dünyası 1 Şubat 2023 19:21 1
Son dakika: Özgür Demirtaş, beğendiği iki şirketi açıkladı

Son dakika: Özgür Demirtaş, en beğendiği iki şirketi açıkladı.

Ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş , sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasında bulundu. Ünlü Ekonomist yaptığı açıklamada çalışmalarını ve performansını en beğendiği iki şirketi duyurdu. Borsada da işlem gören bu iki şirket hakkında açıklama yapan Demirtaş, açıklamalarının hisselerle ilgili olmadığı, sadece şirketler hakkında olduğunu söyledi.

İLK ŞİRKET AKBANK

Demirtaş , Twitter adresi üzerindne yaptığı ilk açıklamada beğendiği şirketlerden birinin Akbank olduğunu söyledi ve "Akbank’ın 2022 yılı net kârı 60 milyar TL" şeklindeki paylaşımı alıntılayarak, "PER-FOR-MANS. Türkiye’nin güçlü bankası Akbank Üst Yönetimine ve tüm çalışanlara HELAL olsun" dedi.

İKİNCİ ŞİRKET: THY

Demirtaş bugün yaptığı açıklamada ise THY ile gurur duyduğunu söyleyerek, "Türk Hava Yolları ile gurur duyuyorum. Ülkenin en başarılı şirketlerinden biri. Tüm çalışanlarını tebrik ederim. Bu tipteki şirketlerimizin artmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

BORSA YORUMU MU?

Özgür Demirtaş, bu açıklamasını yatırım tavsiyesi olarak değerlendirenlere uyarıda bulunarak, "Arkadaşlar şirketler hakkında yazdığım hiçbir şey şirket hissesi ile alakalı değil. Bir şirket çok iyi bir şirket olabilir ama hissesi iyi performans göstermeyebilir, ya da tam tersi. Unutmayın benim buradan yazdığım hiçbir şey yatırım performansı ile alakalı değildir" dedi ve "Arkadaşlar: Ben Ülkede yanlış gördüğüm şeyleri söylediğim gibi, sevdiğim, gurur duyduğum şeyleri de söylüyorum. Örneğin ülke içinde gördüğüm Başarılı şirketlerden ÖVGÜ ve gururla bahsediyorum. Ama hemen bunu YATIRIM tavsiyesi gibi algılıyorsunuz. Lütfen yapmayın. Çünkü değil" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Bunları beğenmeyen yok ki....