Son dakika: Özel sektöre rekor banka promosyonu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Özel sektöre rekor banka promosyonu

Son dakika haberi: Özel sektör çalışanlarına en büyük promosyon için imzalar atıldı. Çalışan başına 9050 TL'lik promosyon verilecek.

Bankalar 11 Mart 2023 10:20 7
Son dakika: Özel sektöre rekor banka promosyonu

Son dakika: Özel sektöre promosyon kararı geldi.

Yapı Kredi Bankası ile Koç Grubu arasında bir anlaşma yapıldı. Yapılan anlaşma ile Koç grubu bünyesindeki personellere promosyon ödemesi yapılacağı öğrenildi. Toplamda 82 bin kişiye verilecek promosyon ile ilgili detaylar da belli oldu.

ÖZEL SEKTÖRE YAPILAN EN BÜYÜK PROMOSYON ÖDEMESİ

Banka ve şirket kaynaklarından alınan son dakika bilgilerine göre Yapı Kredi ile Koç Grubu arasında 82 bin kişi için imzalanan sözleşme sonrası çalışan başına 9 bin 50 liralık promosyon ödemesi yapılacağı öğrenildi. Toplamda 82 bin kişiye yapılacak ödeme 742 milyon liradan fazla promosyon ödenecek.

YAPI KREDİ KENDİ ÇALIŞANLARINA PROMOSYON ÖDEMESİ YAPMADI

Koç Holding bünyesinde çalışan personellere promosyon ödemesi yapan banka, kendi çalışanlarına promosyon ödemesi yapmadı.

8 BİN TL NAKİT, 1050 TL AYRI

Yapı Kredi Bankası, ana hissedarı Koç Grubu'nun 82 bin çalışanına 8 bin lira nakit promosyonun yanı sıra sadece Koçlulara bin 50 lira daha olmak üzere toplamda 9050 lira ödeme yapacak. Öte yandan Yapı Kredi kart ücreti, havale EFT gibi birçok hizmetten para almayacak:

ÖZEL SEKTÖRE EN BÜYÜK PROMOSYON

Söz konusu anlaşma, özel sektör çalışanları için imzalanan en yüksek promosyon oldu. Bu kararın diğer özel sektör şirketlerine ve diğer bankalara örnek olması gerekmektedir. Sizce promosyon miktarı ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Promosyon kararı geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (7)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
en büyük promosyon neye göre kime göre ? a haber gibi kahveden duyduğunuz muhabbetlere göre haber yapmayın, 10 bin tl maaş alan özel sektör fabrikada çalışan arkadaşlarım 30 bin aldı 3 yıllık anlaşma için.
Ziyaretçi 13 Ay Önce
promosyonlar yasallassin lütfen hakkımızı yiyorlar
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Tahtakale çalışanlarına da promosyon vermediler
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Türkiye'nin en büyük 81 ilde şubesi olan bir market zincirinde yıllardır çalışıyorum işimi seviyorum ve 8 yıldır hiç tanımadığım patronuma birgün biyerde bisekilde bu yazdigimi görürse diye küçük bir mesaj birakmak istiyorum (sayın büyüğüm değerli patronum zannetmiyorum ama belki sizinde bu paraya ihtiyacınız olabilir eyvallah kırk yilda bir denk düşen bu haktan hepsini vermeseniz bile hiç yoktan yarısını verseniz bu insanların buna ihtiyacı var) saygılarımla 2015 yılından beri ekmeğinizi yiyoruz Allah razı olsun ama bizde sizden razı olmak istiyoruz.
Ziyaretçi 13 Ay Önce
promosyonlar yasallassin artik yeter is veren sirtimiza bindigi yeter kendi hakkimi gozumuze soka soka kendi ceplerine indiriyor utanmadan isci maliyeti cok diyorlar biktik be kardesim uc kurua asgari ucrete calisiyorum bu kadarda gaddar olunmazki