Son Dakika: Oteller Tatil Fırsatlarına Kampanyalarına Hazırlanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Oteller Tatil Fırsatlarına Kampanyalarına Hazırlanıyor

Otellerde tatil fırsatları için hazırlıklar başladı. Yapılacak kampanyaların kısa sürede duyurulması bekleniyor.

Yaşam 21 Tem 2022 11:01 0
Son Dakika: Oteller Tatil Fırsatlarına Kampanyalarına Hazırlanıyor

Son dakika haberi: Otellerde tatil fırsatları bayramdan sonra başlıyor.

2022 yılı Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarılmıştı. 9 güne çıkarılan bayram tatili ile birlikte milyonlarca kişi tatil beldelerine akın etti. Tatil bölgelerinde yaşanan ciddi yoğunluktan sonra bayram tatili sona erdi ve buralarda azalma meydana geldi.

Tatil bölgelerinde yoğunluğun azalması nedeniyle oteller yeni fırsatlar , yeni kampayaların hazırlığına başladı. Orta gelirli vatandaşların tatil yapabilmesi için başlatılacak yeni kampanyalar için hazırlıkların başladığı bildirilirken ucuza konaklama ve tatil fırsatı sunulacağı öğrenildi.

GENÇLERE ÜCRETSİZ KONAKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada , yaz tatilinde Eylül ayına kadar KYK yurtlarının gençlere açık olacağını, gezmek , seyahat etmek isteyen gençlerin KYK yurtlarında ücretsiz olarak ikamet edebileceğine yer verildi. Yurtların listesi ve şartlar için TIKLAYIN

OTELLER BAŞLATIYOR

Oteller tatil bölgelerinde denize girerek tatilini yapmak isteyenler için yeni kampanya düzenleyeceği bildirdi. Gelen bilgilere före fırsatlar için hazırlıkların başladığına yer verildi. Otel , villa ücretlerinde indirim kampanyası düzenleyecek oteller için rezervasyonların önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi. 

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar geçen seneye göre fiyatların en az yüzde  60 arttığını, bayram tatilinde yoğunluğun yaşandığını , bayramdan sonra da yapılacak kampanyalarla yoğunluğun devam ettirilmesinin amaçlandığını söyledi. Açıklamada tur şirketlerinin 12 ay taksitle tatil kampanyası başlatacağına , vade farksız tatil fırsatlarının sunulacağına yer verildi.

Siz nerede tatil yapmayı planlıyorsunuz? Sizce en güzel tatil bölgesi neresi? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç