Son Dakika: Ön Lisans KPSS Soru ve Cevap Anahtarı Yayınlandı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Ön Lisans KPSS Soru ve Cevap Anahtarı Yayınlandı 2022

Son dakika haberi: ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada KPSS soru ile cevap anahtarının yayınlandığına yer verildi.

KPSS 9 Ekim 2022 13:31 3
Son Dakika: Ön Lisans KPSS Soru ve Cevap Anahtarı Yayınlandı 2022

Son dakika : KPSS ön lisans soru ve cevap anahtarı yayınlandı.

ÖSYM resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında bugün yapılan KPSS'nin soru ile cevap anahtarlarının yayınlandığına yer verildi. Duyuru şu şekilde:

"2022-KPSS Ön Lisans Sınavı Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

09 Ekim 2022 tarihinde uygulanan KPSS Ön Lisans Sınavı’na ait (2022-KPSS Ön Lisans) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının % 10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 09 Ekim 2022 tarihinde saat 13.20'den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecektir. Temel soru kitapçığı görüntüleme süreci, 19 Ekim 2022 tarihinde saat 23.59’da sonlanacaktır.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Lütfen sabırlı olun beni memur yapmanın ver bedeli olmalı üst seviyede tecrübeli bir memurun mutlak bir tehlikeli rekabetcisi vardır. korunacak hiç bir maddi varlığım yoktur korkudan çocuk bile yapamaz hale geldim boşanmayı düşünüyorum bile
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
sınava ehliyetimle gittim almadılar beni adiler
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çoğu soru yok