Son dakika: Nagihan Karadere'den evlatlıktan reddedilme açılaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Nagihan Karadere'den evlatlıktan reddedilme açılaması geldi

Son dakika haberi: Nagihan Karadere'den evlatlıktan reddedilmesi sonrası ilk açıklama geldi ve iddialar yalanlandı.

Yaşam 5 Ara 2023 0
Son dakika: Nagihan Karadere'den evlatlıktan reddedilme açılaması geldi

Son dakika: Nagihan Karadere'den ilk açıklama.

Önceki gün gündeme bomba gibi bir haber düşmüştü. Nagihan Karadere'nin kardeşi yaptığı paylaşımda onun evlatlıktan reddedilmesi için gerekli işlemlerin başlatıldığını söyledi. Bu açıklama gündeme bomba gibi düşerken Nagihan'ın ne diyeceği merak ediliyordu. Konu ile ilgili beklenen açıklama geldi ve Nagihan Karadere, iddiaların asılsız olduğunu söyleyerek tepkisini dile getirdi.

Survivor adlı yarışmada adını duyuran ve büyük üne kavuşan Nagihan Karadere, son dönemlerde yine gündemde en çok konuşulan isimler arasında yer almayı başarıyor.

AİLESİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Fehmi Karadere Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Ben ve ailem olarak Nagihan Karadere adında bir aile üyesi kalmamış olup adli makamlarca görüşülüp annem ve babam adına evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvurduk. Bu şahsın ailemizle alakalı hiçbir bir hakkı kalmamıştır. Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz" demişti.

NAGİHAN KARADERE'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Katıldığı bir programda basın mensuplarına açıklamada bulunan Nagihan Karadere, basın açıklaması sırasında babasını aradı ve iddialara ilk elden cevabını vererek yalanladı.

Quality Dergisi yeni yıl partisine katılan Nagihan, burada iddiaları yalanladı.

Röportaj sırasında babasını arayan ve telefonu gazeteciye veren Nagihan, durumu izledi. Gazeteci Nagihan'ın babasına "Sizin aileden reddettiğinzi söyleniyor. Ne diyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Nagihan'ın babası, "Hiçbir aslı yok" dedi. Nagihan ise böyle bir olayın mümkün olmadığını söyledi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç