Son dakika: Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda ılımlı açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda ılımlı açıklama

Son dakika haberi: Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hakkında son dakika açıklaması geldi.

Siyaset 16 Mart 2023 13:18 0
Son dakika: Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda ılımlı açıklama

Muharrem İnce'den son dakika açıklaması.

CHP'den ayrılan ve kendi partisini kurarak geçen gün Cumhurbaşkanlığı adaylığını ilan eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun lehine seçimlerdne çekilebileceğini söyledi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, gerektiği yerde gerekeni yapabileceğini söyledi ve "İkinci tura ben ve Kemal Bey çıkarsak gerçekten çok eğlenceli olur. Ben çelebi adamım. Kadir kıymet bilen adamım. Bu memleketi herkesten çok seven adamım. Kimse merak etmesin, gerektiği anda gereğini yaparım" ifadelerini kullandı.

İnce açıklamasının devamında durumu değerlendirdiğini ve sadece kendi adına değil Türkiye adına karar vereceğini söyleyerek, "Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim. Kemal Bey lehine çekilirim" dedi.

Önceki gün akşam Muharrem İnce ile konuştuğunu söyleyen Altaylı, yaptığı görüşmesini şu şekilde aktardı: "Hatay'a gidiyorum. Yolda sevgi seli var. 2018'deki gibiyim. Ama memleketin önüne takoz da olmam elbet. Ama Kemal Bey ile 2. tura kalırsak ve Recep Tayyip Erdoğan 3. olursa da şaşırmam. Bot hesaplarla bu ilgi olmaz."

Altaylı yaptığı açıklamasının devamında Muharrem İnce için izlenimlerini de şu şekilde aktardı: "Benim anladığım kadarı ile CHP’den kendisine ve partisine bir el uzatılmasını bekliyor Muharrem Bey"

Bu açıklamaya bakacak olursak İnce'nin seçim sürecinde bu konuda farklı kararlar alabileceği görülüyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç