Son dakika: MSÜ sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: MSÜ sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı

Son dakika haberi: ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada MSÜ soru ve cevaplarına yer verildi.

Sınav 2 Nisan 2023 14:41 0
Son dakika: MSÜ sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı

Son dakika haberi: MSÜ sınav soru ve cevapları yayınlandı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında MSÜ sıanv soru ile cevap anahtarının yayınlandığına yer verildi. Yauınlanan son dakika açıklaması şu şekilde:

"2023-MSÜ Sınavı Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

2 Nisan 2023 tarihinde uygulanan 2023 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nın (2023-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının %10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, 2 Nisan 2023 tarihinde saat 14.15'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçığı’nın görüntüleme süreci, 12 Nisan 2023 tarihi saat 23.59’da sona erecektir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz"

MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ sonuçları 27 Nisan 2023 tarihinde ÖSYM aracılığıyla açıklanacak. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra harp okulları ve astsubay MYO'lar için tercihler alınacak. Sonuçlar ve tercihler yayınlandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç