Son Dakika: MSB PERTEM Sözleşmeli Er Alımı Sonuçları Açıklandı (Yeni Alım Ne Zaman?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: MSB PERTEM Sözleşmeli Er Alımı Sonuçları Açıklandı (Yeni Alım Ne Zaman?)

Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli er alımı sonuçları açıklandı ve yeni dönem sözleşmeli er alımı için geri sayım başladı.

Asker Alımı İlanları 1 Ara 2022 16:17 0
Son Dakika: MSB PERTEM Sözleşmeli Er Alımı Sonuçları Açıklandı (Yeni Alım Ne Zaman?)

Son dakika haberi: Sözleşmeli er alımı sonuçları duyurusu geldi.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2022 2. dönem sözleşmeli er alımı sonuçlarına yer verildi. Biz de finans7haber olarak bu yazımızda PERTEM'de yayımlanan Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı sonuçları bilgilendirmesine yer verdik.

"2022 YILI E-22-KKK-M-2 (2022/2) DÖNEMİ KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ ADAY BİLGİLENDİRME DUYURUSU" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında seçim aşamalarının Mayıs ile Haziran aylarının 17'si arasında yapıldığına , bu aşamaları başarılı şekilde geçen adayların son durumuna yer verildi. Açıklama şu şekilde:

"17 Mayıs-17 Haziran 2022 tarihleri arasında katılmış olduğunuz E-22-KKK-M-2 (2022/2) dönemi sözleşmeli er temin faaliyetleri kapsamındaki sözleşmeli er adaylığınıza ilişkin güncel durumunuza, e-Devlet şifrenizle giriş yaparak Çağrı/Sınav Durumu menüsü altından ulaşabilirsiniz.

Giriş yapmak için  tıklayın

Kadın erkek adaylar bu sayfada >>>Bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

YENİ DÖNEM SÖZLEŞMELİ ER ALIMI NE ZAMAN?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde sözleşmeli er alımı yapılacağı öğrenildi. Bu alımın seçim aşamalarının sona ermesi ve eğitimlerin başlaması ile birlikte yeni dönem alım ilanı gelecek. Kara Kuvvetleri sonrası Hava Kuvvetlerine sözleşmeli er alımı bekleniyor. İlan gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç