Son dakika: MSB Astsubay alımı sözlü mülakata çağrı duyurusu geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: MSB Astsubay alımı sözlü mülakata çağrı duyurusu geldi

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında astsubay alımı mülakat çağrı duyurusuna yer verildi.

Astsubay Alımı 9 Mayıs 2023 11:34 0
Son dakika: MSB Astsubay alımı sözlü mülakata çağrı duyurusu geldi

MSB duyurdu: Astsubay alımı mülakat duyurusu geldi.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2022 yılı astusbay alımında mülakata çağrı duyurusuna yer verildi. Açıklamaya baktığımızda mülakatların 16 Mayıs günü başlayacağı ve 26 Mayıs'a kadar devam edeceğine yer verildi.

"2022 YILI DIŞ KAYNAKTAN MUVAZZAF ASTSUBAY ADAYI TEMİNİ MÜLAKAT ÇAĞRI İLANI" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"1. Türk Silahlı Kuvvetleri personel ihtiyacının karşılanabilmesi maksadıyla 2022 yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Adayı Temini Mülakat aşaması faaliyeti 16-26 Mayıs 2023 (19 Mayıs 2023 hariç) tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Mülakat aşaması faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarihte, saat 08.00'de MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (Mamak/ANKARA) adresinde hazır bulunacaklardır.

3. Belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.

4. Adayların (Cep telefonu, akıllı saat, fotoğraf makinesi v.b.) ses ve görüntü kaydedici cihazlar ile sınav merkezine girişi kabul edilmeyecektir.

5. Sınav merkezine girişten itibaren yapılan tüm uyarılara uyarak belirli bir disiplin içinde hareket edilmesi önem arz etmektedir.

6. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

7. Mülakat tarihinizi e-Devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Çağrı/Sınav Durumu menüsü altından öğrenebilirsiniz. Giriş yapmak için tıklayın

    Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresine bakınız.

    İlave sorularla ilgili irtibat numarası : 0 (312) 562 05 43

    Belgegeçer (Fax) : 0 (312) 319 43 67"

Finans7:com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç