Son Dakika: Motorinden Sonra Bir İndirim Daha Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Motorinden Sonra Bir İndirim Daha Geliyor

Son dakika haberi: Motorine gelen indirimlerin ardından yeni bir indirim geliyor. Bu sefer benzine indirim geliyor.

Taşıt 1 Nisan 2022 10:10 0
Son Dakika: Motorinden Sonra Bir İndirim Daha Geliyor

Son dakika haberi : Brent petrolde son dönemlerde yaşanan düşüşün ardından motorin fiyatlarında ciddi bir indirim gelmeye başladı. Motorine gelen indirimin ardından benzin fiyatlarına da indirim geleceğine yer verildi.


Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sonrası ilk önemli görüşme geçtiğimiz gün İstanbul'da yaşandı. İstanbul'da yapılan toplantının ardından olumlu bir açıklama gelmesi ile birlikte brent petrolde düşüş meydana geldi. Brent petrolde yaşanan düşüş motorin fiyatlarına yansımaya başladı. Son günlerde iki gün arda arda motorin fiyatlarına indirim geldi.


BRENT PETROLDE SON DURUM


Piyasalardan gelen son verilere göre brent petrolde düşüş devam ediyor. Gelen son verilere göre brent petrol 103 dolar seviyesine kadar geldi. 2 gün önce 110 dolar seviyesinde olan brent, düşüşünü sürdürüyor.


BENZİNE YENİ İNDİRİM GELİYOR


Sektör yetkililerinden gelen son dakika bilgilerine göre motorin fiyatının ardından benzin fiyatına 2 Nisan 2022 tarihinden sonra 80 kuruşluk bir indirim beklendiği öğrenildi. Motorinde ise herhangi bir indirim beklenmiyor.


ART ARDA İNDİRİMLER


Brent petrolde yaşanan indirimin ardından motorine geçtiğimiz gün önce 1.37 TL 'lik bir indirim geldi. Daha sonra 88 kuruşluk bir indirim geldi.


İNDİRİMLER DEVAM EDER Mİ?


Brent petrolde düşüşün devam etmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarında yeni indirimlerin gelebileceği aktarılıyor. Önümüzdeki günlerde yeni indirimlerin gelebileceği aktarılıyor.


LPG'YE İNDİRİM YOK


Benzin ile motorine indirim geldi ama LPG'ye hala indirim gelmedi. LPG'li araç sahipleri gaz fiyatlarına indirim bekliyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç