Son Dakika: Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayını Netleştiren Açıklama Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayını Netleştiren Açıklama Geldi

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den Cumhurbaşkanı adayı hakkında açıklama geldi.

Siyaset 12 Ekim 2022 12:21 0
Son Dakika: Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayını Netleştiren Açıklama Geldi

Adayı netleştiren açıklama geldi.

2023 seçimlerine 8 ay kala en çok gündem olan konu 6'lı masanın , Millet İttifakının adayının kim olacağı konusu oldu. Tüm televizyonlarda , tartışma programlarında en çok konuşulan konu bu oluyor. Seçim sürecine girilmesi ile artık açıklanması gereken aday için İYİ Parti'den son dakika açıklaması geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , partisinin il başkanlarını topladı ve dikkat çeken temaslarda bulundu.

Söz kosusu toplantıya ilişkin bilgiler veren Cumhuriyet Gazetesi'nden Gamze Kolcu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 81 il başkanlarına bütünlük içinde yola devam edilmesi gerektiğine yer verildi. Akşener burada yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusuna da değindi. 

Gelen bilgilere göre İYİ Parti kanadında Cumhurbaşkanı adaylığı için dile getirilen isimlerin kim olduğu İYİ Parti liderine soruldu. Bu soruya Akşener'in, ''Biz, kendisi çıkıp 'ben adayım' demeden kimseyi aday gösteremeyiz'' ifadelerini kullandı. Akşener Kılıçdardaroğlu'nun adaylığı için ise "Kemal Bey kararlı, aday gibi görünüyor" dediği öğrenildi.

Bu açıklama ile yüksek ihtimalle Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı görülüyor.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN MANSUR YAVAŞ'A CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI ÇAĞRISI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yaptığı son açıklamada Ankara Büyükşehir Beleidye Başkanı Mansur Yavaş'a seslendi ve  "Mansur Yavaş'ın da biraz daha cesur olması lazım. Millet seni istiyor. Bırak Ankara'nın çöplerini temizleme." ifadelerini kullandı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç