Son dakika: Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı belli oluyor ama...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı belli oluyor ama...

Son dakika haberi: Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı hakkında açıklama geldi. Açıklamada adayın daha sonra açıklanacağına yer verildi.

Seçim 2 Mart 2023 16:31 0
Son dakika: Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı belli oluyor ama...

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı hakkında son dakika açıklaması.

Son dakika haberi geldi. Millet İttifakı'nın 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olacak isim bugün belirleniyor. Bugün Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belli olacak. Ancak adayın bugün açıklanmayacağı, adayın daha sonra kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı son açıklamada Cumhurbaşkanı adayının bugün belli olabileceğini, belli olmasından sonra  adayın daha sonra kamuoyuna açıklanacağını, bugün açıklanmayacağını söyledi.

TOPLANTI BAŞLADI

Altılı masanın toplantısı, bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde yapıldı. Saadet'in ev sahipliğinde düzenlenen toplantı az önce başladı. Başlayan toplantının 3-4 saat sürmesi ve akşam saatlerinde osna ermesi bekleniyor.

ADAY BUGÜN AÇIKLANMAYACAK

Gelen son bilgilere göre adayın bugün açıklanmayacağı, önümüzdeki günlerde adayın belli olacağı öğrenildi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Adayın açıklama tarihi 10 Mart'tan sonra olabilir" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç