Son dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir ev kazası geçirdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir ev kazası geçirdi

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir ev kazası geçirdiği öğrenildi. İşte gelen açıklama.

Son Dakika 31 Mart 2024 15:19 3
Son dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir ev kazası geçirdi

Bahçeli'ye ne oldu? Son dakika açıklaması geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün gerçekleşen yerel seçimler kapsamında oyunu kullandı. Oyunu kullanan Bahçeli, daha sonra açıklama yaparak seçim sonuçlarını takip etmek için MHP Genel Merkezi'ne doğru hareket etti.

Bahçeli burada yaptığı açıklamada, "Değerli  basın mensupları yeni yüzyılın ilk idare seçimini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Miletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Şimdien bütün milletimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YÜZÜNDEKİ MORLUKLAR VE KOLUNDAKİ SARGI DİKKATLERİ ÇEKMİŞTİ

Bahçeli'nin yüzündeki morluklar ve sol kolundaki sargı dikkatleri çekmişti. Bu konu ile ilgili son dakika haberi geldi.

Bahçeli'nin yüzündeki morluklar ve kolundaki sargı dikkatleri çekerken konu ile ilgili Gazeteci Murat Çelik'ten bir son dakika haberi geldi. Çelik yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli'nin bir ev kazası geçirdiği ve geçirdiği kaza sonucu yüzünde morluklar olduğunu ve kolunun sargıya alındığını söyledi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: "Genel başkanımızın kurultayda da kolunda sargı vardı. Önce kolunu çarpıyor, sonrasında yüzüne de de darbe alıyor. Kazada alnından ve elmacık kemiğinden de yaralanmıştı. Kaza evinde oldu. Kurultay öncesindeki bir kazaydı" dedi.

SEÇİM SONUÇLARI

Yerel seçimler 32 ilde 16.00'da, diğer illerde ise 17.00'da sona erecek ve sandıklar açılacak. Sandıkların açılması sonrası 18.00'dan sonra sadece YSK'nın paylaştığı veriler haber kanallarında yayınlanabilecek. 21.00'dan sonra ise sonuçlar kanallar tarafından veirlecek.

YSK, isterse bu saatten önce seçim yasaklarını kaldırabilir ve sonuçları kamuoyu ile paylaşabilir.

Biz de finans7 olarak sonuçları takip ediyoruz. Haberdar olmak için finans7.com mobil cep telefonunuza uygulamasını ücretsiz indirin.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
Kolu kirikken yuzunde hic bisey yoktu yazik yine dussmus heralde
Ziyaretçi 2 Ay Önce
pek kazaya benzemiyor ama oyle olsun
Ziyaretçi 2 Ay Önce
eden bulur