Son dakika: Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika duyurusu yapıldı ve 20 Mayıs Cumartesi hava durumu tahminlerine yer verildi.

Haberler 20 Mayıs 2023 08:17 0
Son dakika: Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika duyurusu yapıldı ve 20 Mayıs Cumartesi hava durumu tahminlerine yer verildi. İşte yurt genelinde hava durumu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı son tahminlere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, (Malatya hariç) Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Ankara, Kırıkkale, Konya, Karaman, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Çankırı ve Hakkari ile Isparta'nın doğu çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Yağışların Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Ankara, Kırıkkale, Konya, Karaman, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Çankırı ve Hakkari ile Isparta'nın doğu çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yerel dolu, yıldırım, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç