Son Dakika: Mersin'de Canlı Bomba Saldırısı Çatışma Çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Mersin'de Canlı Bomba Saldırısı Çatışma Çıktı

Son dakika haberi: Mersin'de polisevi yakınında patlama olduğu bildirildi.

Son Dakika 26 Eylül 2022 10:24 12
Son Dakika: Mersin'de Canlı Bomba Saldırısı Çatışma Çıktı

Son dakika haberi: Mersin'de polis evi yakınında patlama oldu. 

Mersin'de polisevi yakınlarına terör saldırısı gerçekleşti. 

Mersin'in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki polisevine düzenlenen canlı bombalı terör saldırısında 2 polis memuru yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

KADIN POLİS FORMASI GİYEREK İÇERİ SIZMAYA ÇALIŞTI

Mersin'in Mezitli İlçesi'ndne gelen son dakika bilgisine göre Tece Mahallesi'nde bulunan polisevine saldırı düzenlendiği öğrenildi. Düzenlenen saldırıda, araç içinde bulunan kadın polis üniformasıyla polis kılığına giren bir kişi polisevine sızmaya çalıştı.

Polis ekipleri bu durumu fark etti ve aracın içeri girmesini engelledi. Daha sonra bölgede silahlı çatışma çıktı. Bunun üzerine canlı bopmba olduğu belirtilen kadın aracı patlattı. Feci olay sonucu 2 polis memuru ise yaralandı. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra polisimiz hastaneye kaldırıldı. 

Bölgede bomba imha ekipleri kontrollü olarak patlama gerçekleştirerek bir bombayı daha imha etti. Başsavcı Tolgahan Öztoprak da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

İÇİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Mersin'in Mezitli ilçesindeki Polisevine saat 23.00 sularında kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 2 Polisimiz yaralanmıştır... Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir" denildi.

ŞEHİDİMİZ VAR

Yorumlar (12)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnşallah polislerimize birşey olmamıştır 🙏🏻
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
2023 de CHP seçilirse Türkiye savaş alanı olacak çünkü mersinliler CHP liler de ondan CHP yol veriyor eylemlere Allah sonumuzu hayır etsin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Allah'ım sen ailesine sabır ver neden insanlar bu kadar acımasız
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
rabbim sabır versin ailesine yaralı polisimize rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallah bu PKK siyasi kanat görenlere rabbim adaletine bırakıyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
6lı masaya oy verecek olanlar kulağınız çınlasın ya onlar gibi hain olacaksınız yada vatana sahip çıkacaksınız haaa doğru ekonomi kötü değil mi haklısınız pardon vatandan önemliydi değilmi.... Peki bu gün şehit olan polisin ailesine nr diyeceksiniz yüzünüz varmı