Son dakika: Meral Akşener'e masaya dön çağrısı yapıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Meral Akşener'e masaya dön çağrısı yapıldı

Akşener'in Millet İttifakına dönüşü şartı sonrası ilk açıklama geldi. Açıklamada Akşener'e dön çağrısı yapıldı.

Siyaset 5 Mart 2023 23:06 0
Son dakika: Meral Akşener'e masaya dön çağrısı yapıldı

Son dakika: Akşener'in masaya dönüş şartı sonrası ilk açıklama geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir açıklama yapmıştı. Akşener yaptığı açıklamada masaya dönme şartının aday olduğunu söyledi. Bu açıklamadan sonra DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı'ndan bir açıklama geldi.

Mehmet Emin Ekmen Haber Türk ekranlarında yayınlanan Açık ve Net programına katıldı ve bir çağrıda bulundu. Ekmen yaptığı açıklamada Akşener'e çağrıda bulundu ve ''Akşener toplantıya tekrar gelirse tekrar adayı değerlendiririz. Uzlaşma sağlanamazsa kamuoyundan belli bir süre daha istenecektir'' ifadelerini kullandı.

HİDDETLENİP AYAĞA KALKTI İDDİASI

Ekmen açıklamasının devamında bugün İYİ Parti'den gelen açıklamaya değindi. Akşener'in 'Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı' iddialarına değinen Ekmen, "Birinin ayağa kalkıp, öbürünün masayı terk etmeye hazırlandığı ortamdan sonra 1.5 saat yemek yenilebilir mi? Bir metin imzalanıyor, 1.5 saat yemek yeniyorsa o masa devrilmemiştir" şeklinde yanıt verdi.

AKŞENER DÖNÜŞ ŞARTINI AÇIKLADI

Akşener yaptığı açıklamada, "Ben kişisel çıkarlarım için hiç kimseyle pazarlık yapmadım. Eğer öyle bir şey düşünüyorlarsa gelsin evimi taşlasınlar.  Biz bu seçimi almalıyız dedim almak için de araştırma şirketlerinin yaptığı iki ismi koydum. Biri Ekrem İmamoğlu biri Mansur Yavaş bu seçimi kazanmak istiyorsak bunlardan biriyle yola çıkmalıyız dedim. Kim olursa olsun biz bütün gücümüzle varız dedim.  Masa ya da Kemal bey benim değil milletin bu istediği kabul ederse gurur yapmadan o masaya geri dönerim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç