Son dakika: Memurlara kira yardımı verilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Memurlara kira yardımı verilecek

AK Parti'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde memurlara seçim müjdesi verileceği bildirildi. Kira yardımı yolda.

Çalışma Hayatı 21 Ocak 2024 4
Son dakika: Memurlara kira yardımı verilecek

AK Parti'den seçim müjdesi: Memurlara kira yardımı yapılacak.

Kamu personellerini ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada yerel seçimler öncesi memurları sevindirecek yeni bir müjde hazırlığının başladığı bildirildi. Müjde kapsamında kamu personellerine kira yardımı yapılacağı öğrenildi.

Hükümete yakın Türkiye Gazetesi'nden Yücel Kayaoğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Kayaoğlu kaleme aldığı yazısında 74 il belediye başkan adayının açıklanması ile birlikte parti yönetiminin 30 Ocak'ta seçim beyannamesini açıklayacağını söyledi.

Seçim beyannamesinde en önemli gündem maddesi deprem olacak. Bu kapsamda yeni kentsel dönüşüm proje modelleri gündeme gelecek. Özellikle yerindne başka bir yere taşınacak vatandaşlara yeni destekler açıklanacak.

DAR GELİRLİLERE, GENÇLERE YENİ DESTEKLER

Yerel seçimlere kısa süre kala verilecek müjdelerden biri kadınlara, dar gelirlilere ve gençlere gelecek. İş kurmak isteyen girişimci gençlerin desteklenmesi, kadınlarn iş hayatına atılması daha da kolaylaştırılacak.

HER MAHALLEYE BİR KREŞ

Seçim beyannamesinde her mahalleye bir kreş uygulaması olacak. Seçim sonrası çalışan kadınların daha rahat olması için her mahalleye kreş açılmasının planlandığı öğrenildi.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER

Yerel seçimlerde belediyelerin diğer önemli gündemi ise başıboş köpekler olacak. Birçok vatandaş, başıboş köpek sorununun çözülmesini istiyor.

BÜYÜKŞEHİRLERDE YAŞAYANLAR

Büyükşehirlerde yaşayanlara da düzenleme olacak. Geçen sene yapılan seçimlerden önce kamu personellerinin sosyoekonomik şartlarının iyileştirileceği addesi vardı. AK Pati yönetimi, belediyeler aracılığıyla bu konuda yeni bir adım atacak ve bölgesel geçim endeksine göre büyükşehirlerde yaşayan kamu personellerine diğer şehirlerden farklı olarak kira desteği, ulaşım yardımı ve büyükşehir tyazminatı verilmesi planlanıyor. Kira yardımının ne kadar olacağı henüz bilinmiyor. Sizce ne kadar destek ödemesi olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kira yardımı başvurusu başladığında bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
5milyon memurdan oy alicam diye ki %80 vermez kendisine oy veren 17 milyon emekliyi görmezden gelmek beyin ölümü gerçekleşti demektir yazıklar olsun oy moy yok
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Resmen dalga geçiyorlar askeri ücretli ölsün ölsün memurlara kira yardımı yapın size oy falan yok yazıklar olsun
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Niye memur başka bir şeymi yiyor asgari ücretli napsın 17000 maaşla nasıl kirasını versin asgari ücretli 33000 bin yetmiyormu memura bize müstahak ak partiye oy vererek memur başka yerdemi yaşıyor
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Neden memura ya emekli asgari ücretli çok mu zengin hala memurlara veriliyor.