Son dakika: MEB görevde yükselme sınav duyurusu ve kontenjanları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: MEB görevde yükselme sınav duyurusu ve kontenjanları açıklandı

MEB personellerini ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Açıklamada MEB görevde yükselme sınavına yer verildi.

Sınav 13 Mayıs 2023 10:59 0
Son dakika: MEB görevde yükselme sınav duyurusu ve kontenjanları açıklandı

Soın dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer görevde yükselme sınav tarihine yer verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Personelini ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı Personellerinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Yönetmeliği kapsamında yapılacak sınav takvimine yer verildi. 

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konu lie ilgili yaptığı açıklamada görevde yükselme sınavı için 22 Mayıs tarihinde MEB sayfasında sınav uygulama duyurusunun yayınlanması sonrası sürecin başlayacağını söyledi. Sınavın 9 Temmuz'da sonuçlarının ise 4 Ağustos'ta yapılacağını söyleyen Bakan Özer, "Yazılı sınav için internet üzerinden başvuru ve onay süreci 29 Mayıs- 7 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Başvuru tarihinin son günü saat 18.00'de onay süreci tamamlanacak. Görevde yükselme yazılı sınavına katılacak adaylar meb.gov.tr internet adresinde 9 Haziran'da ilan edilecek. Sınav giriş belgeleri 26 Haziran tarihinde yayımlanacak. Görevde yükselme sınavı 9 Temmuz'da, sınav sonuçları ise 4 Ağustos tarihinde açıklanacak" ifadelerini kullandı.

Bakan Özer yaptığı son dakika açıklamasında görevde yükselme ve ınvan değişikliği için sınav kontenjanlarını da şu şekilde duyurdu: "Şube müdürlüğü kadrosu için 400, şeflik için 2 bin, memurluk için 3 bin ve saymanlık için de 57 kontenjan belirledik. Bu süreçte görevde yükselme ve unvan değişikliğine başvuracak Bakanlığımızın tüm personeline şimdiden başarılar diliyorum"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç