Son dakika: MEB 450 kamu memur alımı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: MEB 450 kamu memur alımı yapacak

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı 450 memur alımı yapacağını duyurdu. Personeller arasından yapılan alımın detayları yazımızda.

Memur Alımı İlanları 2 Ocak 2023 08:57 2
Son dakika: MEB 450 kamu memur alımı yapacak

Son dakika haberi: MEB öğretmenler arasından 450 personel alımı yapacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada MEB , 8 yıl çalışmış olan öğretmenler arasından kamu memur alımı yapacağına yer verildi.  1 Ocak 1988 tarihinden sonra doğumlu olan vatandaşlar arasından yapılacak kamu personeli alımında branş dağılımları şu şekilde:

Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

-Yarışma sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (1.1.1988 ve sonrasında doğanlar sınava başvurabileceklerdir.)

-Adaylık ve sözleşmeli öğretmenlik süresi dahil olmak üzere sınav başvurusunun son günü itibarıyla öğretmenlikkte 8 yıl ve daha fazla hizmeti bulunmak koşulu ile halen  bakanlık öğretmen kadrolarında (eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfında) görev yapıyor olmak,

-Adaylık ve sözleşmeli öğretmenlik süresi dahil olmak üzere öğretmenlikte 8 yıl ve daha fazla hizmeti bulunanlar bakımından en az 3 yıl bakanlığa bağlı resmi eğitim kurumlarında görev yapmış olmak şartları aranacaktır.

8 yıllık sürenin hesabında resmi ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında yönetici ve öğretmen olarak geçirilen süreler ile askerlik hizmetinmi temel askerlik eğitiminden sonra bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında öğretmen olarka yerine getirenlerin bu süreleri birlikte değerlendirilecektir.

BAŞVURU

İlana başvurular 7 ile 26 Şubat 2023 tarihleri arasında alınacak. İlan metni ve başvuru kılavuzuna gitmek için TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Ücretli öğretmenleri kapsiyor mu ki? ilan eğitim müfettiş yardımcılığı atamasi diye kadro açılmış.
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Niye 8 sene? 3 seneden beri ücretli öğretmenlik yapıyorum 35 yaşını doldurmamış olmak falan çok sıkıntı. 3 senesini tamamlamış olanlar için de bir çözüm bulunmalı çözüm yoksa oyda yok