Son dakika: MEB 2. dönem 1. ortak sınav örnek soru ve cevaplarını yayınladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: MEB 2. dönem 1. ortak sınav örnek soru ve cevaplarını yayınladı

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı 2. dönem 1. ortak sınavlarının örnek soru ve cevaplarını yayınladı.

Sınav 11 Mart 2024 0
Son dakika: MEB 2. dönem 1. ortak sınav örnek soru ve cevaplarını yayınladı

Son dakika: Ortak yazılı sınavların örnek soruları yayınlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet adresi üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında 2023 2024 eğitim öğretim yılında ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 1. ortak yazılı sınavlara yönelik soru kitapçıklarına yer verildi.

Öğretmenlere sınav uygulamalarında rehber olarak verilen sorular, çözüm videoları ile öğrencilerin girecekleri yazılı sınavlardaki sorulara nasıl cevaplar verilmesi gerektiğine de yer verildi.

Eğitim kurumu, sınıf alan zümreleri kendi il sınıf ve alan zümreleri tarafından konu soru dağılım tablolarına göre örneklerde verilen soru şekillerine uygun şekilde açık uçlu ya da kısa cevaplı sorulardan oluşan sınav soruları hazırlanacak.

Örnek soru kitapçıklarına "https://odsgm.meb.gov.tr/www/1-donem-2-yazili-ornek-soru-kitapciklari/icerik/1183" adresinden ulaşabileceksiniz.

Temel eğitim örnek soru kitapçıklarındaki soruların çözüm videolarına "https://www.youtube.com/playlist?list=PL98bEHGeNv0FLi3SxERvIfReKu_bja8FK" adresinden ulaşabilirsiniz.

Ortaöğretim örnek soru kitapçıklarındaki soruların çözüm videolarına ise "https://www.youtube.com/playlist?list=PL98bEHGeNv0G4dmbXyON9vPI42jBdTOb3" adresi üzerinden ulaşabileceksiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç