Son dakika: MASAK Kobra Murat hakkında inceleme başlattı (18 kilo altın kaç TL?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: MASAK Kobra Murat hakkında inceleme başlattı (18 kilo altın kaç TL?)

Kobra Murat hakkında inceleme başlatıldı. Başlatılan inceleme kapsamında Kobra Murat, MASAK'ın radarına girdi. Peki 18 kilo altın kaç TL?

Finans Magazin 8 Şubat 2024 0
Son dakika: MASAK Kobra Murat hakkında inceleme başlattı (18 kilo altın kaç TL?)

Son dakika haberler... Kobra Murat hakkında inceleme başlatıldı. Peki Kobra Murat'ın serveti ne kadar? 18 kilo altın kaç TL eder?

Kobra Murat olarak bilinen ünlü isim Murat, MASAK'ın takibine takıldı. Geçen sene katıldığı bir programda mal varlığı hakkında açıklama yapan Kobra Murat, "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamadan sonra bugün yeni bir açıklama yapan Kobra Murat, MASAK'ın kendisini aradığını söyledi. MASAK'ın onu aradığını ve daha sonra evine kağıt geldiğini söyleyen Kobra Murat, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"MASAK beni aradı, eve kağıt geldi. Sizi araştırmaya aldık dediler, elim ayağım titredi. Aradık nedir diye. Murat Bey, Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanlar incelemeye alındı dedi, bunların arasında siz de varsınız dedi.

Neyimi inceliyorlar benim dedim, şirketiniz olması lazım dedi. Kemancının şirketi mi olacak?"

18 KİLO ALTIN KAÇ TL EDER?

Şu anda altının gramı 1994 lriadan işlem görüyor. 10 gram altın 19 bin 942 lira ediyor. 100 gram altın 199 bin 422 lira ediyor.

1000 gram, yani 1 kilo altın ise 1 milyon 994 bin 221 lira ediyor. Bunu da 18 ile çarptığımızda 35 milyon 895 bin liradan fazla ediyor.

Peki sizin kaç gram altın birikiminiz var? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

MASAK NEDİR?

Mali Suçları Araştırma Kurumu, 19.11.1996 tarihinde yürürlüğe giren 4208 sayılı Karaparanın Aklanmasının Önlenmesine Dair Kanun ile kurulmuş, 17 Şubat 1997 tarihinde faaliyetine başlamıştı. MASAK, kaynağı olmayan paraları inceleyerek nereden geldiğini araştırıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç