Son Dakika: Manisa Turgutlu'da Feci Trafik Kazası Çok Sayıda Yaralı Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Manisa Turgutlu'da Feci Trafik Kazası Çok Sayıda Yaralı Var

Manisa Turgutlu'dan son dakika haberi: Bölgede iki aracın çarpışması sonucu feci kaza oldu.

Yerel Haberler 11 Mayıs 2022 20:16 0
Son Dakika: Manisa Turgutlu'da Feci Trafik Kazası Çok Sayıda Yaralı Var

Manisa Turgutlu'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bölgede feci bir trafik kazası meydana geldi.

Son dakika haberi Manisa'dan geldi. Gelen bilgilere göre Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde feci bir kaza meydana geldi. Bir işçi servisi ile TIR çarpıştı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı şoförlerinin kontrolü kaybettiği iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada ortalık savaş alanına döndü. 

KAzayı gören çevredeki vatandaşlar hemen kaza bölgesine geldi ve olaya müdahale etmek istedi. Öte yandan hemen durum sağlık personelleri ile kolluk kuvveti ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye kısa sürede çok sayıda ambulans gelirken kaza sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

BÖLGEDEN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

Bölgeden kaza sonrası ilk görüntüler gelmeye başladı. Görüntülere baktığımızda İşçi servisinin TIR'a arkadan çarptığı görüldü. Çarpışma sonrası TIR'ın dorse kısmının servisin içine ok gibi saplandığı görüldü. 

Feci kaza sonrasında bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrası yaralıları hemen hastanelere kaldırdı. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılar hemen tedavi altına alınırken bölgeye gelen jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. 

Kazanın neden meydana geldiği henüz bilinmiyor. Bölgeye gelen kolluk kuvveti ekipleri, yaralıların bölgeden götürülmesinden sonra olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Başlatılan soruşturma kapsamında bölgede incelemeler yapılmaya başlandı. 

Son dakika haberlerinden, yerel haberlerden haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden indirin.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç