Son dakika: Mahmut Özer'den 2022 KPSS ile ek atama müjdesi MEB
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Mahmut Özer'den 2022 KPSS ile ek atama müjdesi MEB

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı son dakika açıklamasında ek atama müjdesine yer verdi.

Sözleşmeli Personel Alımı 23 Mayıs 2023 11:31 3
Son dakika: Mahmut Özer'den 2022 KPSS ile ek atama müjdesi MEB

Son dakika: Mahmut Özer'den ek atama müjdesi.

Atama bekleyen öğretmenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Bakan Özer, ek atama olacak mı olmayack mı sorusuna cevap verdi.

Son 1 ayda rekor sayıda öğretmen ataması yapıldığını söyleyerek açıklamasına başlayan Bakan Özer, "Önce engelli öğretmen atamasıyla başladık. Tüm başvuran engelli öğretmenleri atadık. Daha sonra kontenjan açmadığımız puanı olan engelli öğretmenlerimizin atamasını yaptık. 8 Mayıs tarihinde son 20 yılın tek seferdeki en yüksek sayıda atamasını gerçekleştirdik. Tabi yeterli mi? Biliyorsunuz OECD'nin yayınladığı bir rapor var. O raporda çok enteresan bir rapor var. Türkiye'de öğretmen başına düşen öğrenci sayısını ciddi şekilde azalttı ve OECD ortalamasını yaklaştı" dedi ve bunun ataması yapılan öğretmenlerle sağlandığını söyleyerek, "Bu her yıl atanan öğretmenlerle oldu. 2000'li yıllarda 500 bin civarında öğretmen varken şuanda 1 milyon 250 bin öğretmenimiz var. Bu ne demektir. Türkiye bu kalite odaklı büyümesini sürdürecek dolayısıyla sürekli öğretmen ataması olacak" dedi.

EK ATAMA MÜJDESİ

Bakan Özer yaptığı açıklamada, "2022 KPSS ile ilave atamalar olacak, 2023 KPSS puanı ile de 2024 KPSS puanı ile de atamalar olacak. Çünkü eğitim sistemi sürekli büyüyor"

Siz hangi branşa atama bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Atamadan bildirimle haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 8 Ay Önce
Bakan Özer yaptığı açıklamada, "2022 KPSS ile ilave atamalar olacak, KIÇDAROĞLU SÖZÜMÜ?
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Fen bilgisi en az 1000 kişi atayın lütfen
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Mezun olan bütün öğretmenleri atayın artık...