Son Dakika: Mahkumlara Af İçin Üzen Detaylar Geldi: Genel Af Gelecek mi 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Mahkumlara Af İçin Üzen Detaylar Geldi: Genel Af Gelecek mi 2022

Af bekleyen mahkum ve mahkum yakınlarını üzen son dakika haberi.

Haberler 21 Eylül 2022 09:32 1
Son Dakika: Mahkumlara Af İçin Üzen Detaylar Geldi: Genel Af Gelecek mi 2022

Genel af beklentisi arttı.

MHP'den dün gündem olan bir son dakika açıklaması geldi. Daha önce yapılan infaz düzenlemesinin başında olan MHP'li Feti Yıldız, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bazı konuları görüşmek üzere  bir toplantı yapacaklarını söyledi.

Feti Yıldız yaptığı açıklamada, "İnfaz hesaplamasının gözden geçirilmesi gerekliliğini Sayın Adalet Bakanımıza bugün anlatacağım." dedi. Feti Yıldız bu açıklamasından sonra konunun ayrıntılarını şu şekilde verdi: "Sayın Adalet Bakanına izah edeceğim husus , sadece müddetnamelerin düzenlenmesinde il’de il’e farklı uygulamalara meydan verilmemesiyle ilgilidir."

İKİNCİ AÇIKLAMA GENEL YA DA KISMİ AF BEKLENTİSİNİ BİTİRDİ

Feti Yıldız'dan gelen ilk açıklama bir genel af ya da kısmi af beklentisi oluştururken ikinci açıklamada, sadece müddetnamelerde illerde yapılan değişik uygulamaların görüşüleceği şeklinde oldu. Bu da , ilk açıklama sonucu oluşan af beklentisini bitirdi. 

Sizce mahkumlara af gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Müddetname nedir: Müddetname, cezaevine giren bir hükümlü hakkında hazırlanır ve müddetnamede hakederek çıkış şartlı tahliye ve mahkumun cezasına dair diğer detaylar yer alır. Mahkumun cezaevinden çıkacağı tarih bu belgede verilir. 

BAHÇELİ: ÇALIŞMA YOK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen gün mahkumlara af düzenlemesi ile ilgili MHP'nin çalışması var iddialarına, "Bizim haberimiz yok. Bunu söyleyen gazetecilere sormak lazım." şeklinde cevap verdi. 

Af açıklaması geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kader mahkumu serbest bırakılabilir.Teröre bulaşmış suçlulara, cinsel suçlulara,kadına karşı yapılan suçlara af olmamalı.