Son Dakika: Kuvvetli Yağış Geliyor Salı Günü Evden Çıkmayın
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Kuvvetli Yağış Geliyor Salı Günü Evden Çıkmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında 10 Nisan Salı günü önemli uyarılar yapıldı.

Son Dakika 9 Mayıs 2022 23:25 0
Son Dakika: Kuvvetli Yağış Geliyor Salı Günü Evden Çıkmayın

Salı günü evden saın çıkmayın.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 10 Nisan 2022 Salı günü bazı illerde yaşayan vatandaşların evden çıkmamaları gerektiği, birçok şehirde kuvvetli yağış beklendiğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda Salı günü hava durumuna yer verdik.

Son dakika açıklamasına baktığımızda Türkiye'nin birçok bölgesinde yağmur beklendiği görüldü. Açıklamaya baktığımızda ülke genelinde yağış beklenen yerlerle ilgili, "Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege ve Muğla, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, (Malatya ve Elazığ hariç) Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Bolu ve Eskişehir çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hakkari ve Şernak çevrelerinde yarın beklenen sağanak yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor." ifadelerine yer verildi. 

Kuvvetli Yağış Beklenen Yerler: Meteoroloji tarafından açıklanan verilere baktığımızda 10 Nisan 2022 günü kuvvetli yağış beklenen yerler şu şekilde: "Salı) Hakkari ve Şırnak çevrelerinde beklenen sağanak yağışların yer yer kuvvetli olması beklendiğinden ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

10 NİSAN 2022 HAVA DURUMU

Salı günü evdne çıkmayın ifadesi ile yayımlanan hava durumu raporuna baktığımızda yağış beklenen yerler şu şekilde verildi:

11 NİSAN 2022 ÇARŞAMBA HAVA DURUMU ŞU ŞEKİLDE:

12 NİSAN PERŞEMBE HAVA DURUMU ŞU ŞEKİLDE:

13 NİSAN HAVA DURUMU ŞU ŞEKİLDE:

14 NİSAN 2022 HAVBA DURUMU TAHMİN RAPORU ŞU ŞEKİLDE:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç